Glutenfri mel

Gluten er et protein som trigger fordøyelsesbesvær hos personer med cøliaki eller glutenintolleranse. Problemene skyldes en reaksjon fra kroppens immunsystem som gir en betennelse i tynntarmen. Reaksjonen er skadelig og cøliakere bør unngå gluten fullstendig selv om de ikke merker så mye til symptomene. Mange lever med cøliaki uten å vite det ifølge LHL. Vi finner gluten først og fremst i hvete, rug, bygg og spelt. Gluten har særegne egenskaper som gjør den uunnværlig i enhver luftig bakst. Men det er mange alternative korn, mel og stivelse som fra naturens side ikke inneholder gluten. 

Les mer
kr 55.00
Glutenfritt mel med høyt fiberinnhold og lite karbohydrater laget av ferske, økologiske kokosnøtter. Erstatt 25% av vanlig mel i oppskrifter for litt sunnere sluttresultat. Eller følg retningslinjene nedenfor for bruk...
Chiabrød brødmix Chiabrød brødmix
-15%
Tidsbegrenset tilbud
kr 50.15 kr 59.00
(1)
Superenkel miks som gir 500g ferdig chiabrød. Blandes bare med vann og settes rett i ovnen, ingen elting eller heving. Rikt på fiber, protein, omega-3 og kalsium. Helt fri for egg, melk, gluten, gjær og soya. 

Meny

Innstillinger

Du må logge inn først

Logg inn