Glutenfri mel

Gluten er et protein som trigger fordøyelsesbesvær hos personer med cøliaki eller glutenintolleranse. Problemene skyldes en reaksjon fra kroppens immunsystem som gir en betennelse i tynntarmen. Reaksjonen er skadelig og cøliakere bør unngå gluten fullstendig selv om de ikke merker så mye til symptomene. Mange lever med cøliaki uten å vite det ifølge LHL. Vi finner gluten først og fremst i hvete, rug, bygg og spelt. Gluten har særegne egenskaper som gjør den uunnværlig i enhver luftig bakst. Men det er mange alternative korn, mel og stivelse som fra naturens side ikke inneholder gluten. 

kr 55.00
Glutenfritt mel med høyt fiberinnhold og lite karbohydrater laget av ferske, økologiske kokosnøtter. Erstatt 25% av vanlig mel i oppskrifter for litt sunnere sluttresultat. Eller følg retningslinjene nedenfor for bruk...
Økologisk mandelmel fettredusert, 400g Økologisk mandelmel fettredusert, 400g
Midlertidig utsolgt
kr 145.00
Glutenfritt, lavkarbo og velsmakende alternativ til vanlig mel. Mandelmel er rikere på proteiner og lavere på stivelse enn annet glutenfritt mel. Dette gjør den spesielt populært i lavkarbodietter. Mandelmel brukes...
Sesam-mel fettredusert, 250g Sesam-mel fettredusert, 250g
Midlertidig utsolgt
kr 39.00
Proteinrikt, nøttefritt, glutenfritt mel. Lite karbohydrater og rikt på proteiner, fiber og sunne fettsyrer. Delikat nøtteaktig og lett sødmefull smak gjør at sesammel passer veldig bra i søt bakst. Fungerer også fint...

Meny

Innstillinger

Du må logge inn først

Logg inn