Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

SOLARAY Spektro multivitamin 100 kpsl

Komplett multivitamin og mineraltilskudd med urter og sporstoffer fra naturlige kilder.

 • Et komplett og balansert multitilskudd av essensielle vitaminer, mineraler, urter og sporstoffer. 

 • Inneholder alle vannløselige og fettløselige vitaminer

 • Inneholder mineraler organisk bundet for godt opptak og utnyttelse i kroppen

 • Inneholder konsentrat av sporstoffer

 • Inneholder mineralrike urter

 • Vegetabilske kapsler

Les merVis mindre
Tidsbegrenset tilbud:
kr 255.20 kr 319.00
På lager
Merke:
Beskrivelse

Hva er multivitamin kosttilskudd?

Multivitaminer er kosttilskudd som inneholder mange forskjellige vitaminer og mineraler, noen ganger sammen med andre ingredienser. Siden det ikke er noen standard for hva som utgjør et multivitamin, varierer næringssammensetningen etter merke og produkt 

Tretten vitaminer og ca 15 mineraler er avgjørende for helsen din. Mange produserer enzymer og hormoner, øker immuniteten og holder nervene og organene i funksjon. Kroppen din trenger også disse næringsstoffene for reproduksjon, vedlikehold, vekst og regulering av kroppslige prosesser.

Multivitaminer kan tilby mange av disse vitaminene og mineralene - men i varierende mengder. De kan også inneholde andre ingredienser som urter, aminosyrer og fettsyrer.


Solaray Spektro multivitamin

Solaray Spektro er et komplett multitilskudd av vitaminer og mineraler for kroppens daglige behov. Tilskuddet inneholder en kombinasjon av viktige vannløselige og fettløselige vitaminer, samt mineraler og sporstoffer, i organisk bundet form for bedre opptak. I tillegg er tilskuddet tilsatt urter for å kunne bidra til god utnyttelse i kroppen. Spektro med jern og vitamin K er spesielt egnet for ungdom og kvinner før menopausen, og for personer med behov for jern og/eller vitamin K.


Er mulitivitamin noe for deg?

Grunner til å vurdere multivitamin kosttilskudd:

 • Jeg spiser et begrenset kosthold eller appetitten min er dårlig, slik at jeg spiser mindre enn vanlig.
 • Jeg følger et begrenset kosthold i mer enn en uke. Dette kan foreskrives som et flytende kosthold etter et kirurgisk inngrep, eller et selvpålagt redusert kosthold for eksempel i forbindelse med slanking.
 • Jeg har en tilstand som reduserer kroppens evne til å absorbere næringsstoffer (cøliaki, ulcerøs kolitt) eller har gjennomgått kirurgi som forstyrrer normal absorpsjon av næringsstoffer (gastric bypass kirurgi, Whipple prosedyre).
 • Jeg har midlertidig økt næringsbehov, for eksempel i forbindelse med graviditet.
 • Jeg er har det travelt og har ikke alltid tid til å spise et balansert kosthold hver dag.


Grunner som ikke kvalifiserer til å ta multivitaminer

 • Jeg spiser bra, men føler meg sliten hele tiden (konsulter først med legen din for å eventuelt undersøke andre mulige årsaker).
 • Jeg spiser et ganske godt kosthold, men vil forbedre helsen min så mye som mulig, så det skader vel ikke å få litt ekstra ernæring fra vitamintilskudd.
 • Jeg har osteoporose og trenger mer kalsium, eller jeg har jernmangelanemi og trenger mer  jern  (i begge scenarier trenger du kanskje bare å ta de individuelle næringsstoffene i stedet for et omfattende multivitamin).


Ingredienser

Østersskall, vegetabilsk kapsel (hydroksypropylmetylcellulose), magnesiumoksid, fortykningsmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), L-askorbinsyre, D-alfa tokoferylsyresuksinat, kalsiumsitrat, naturlig betakarotenkompleks, magnesiumsitrat, gulrotjuice (Daucus carota), papayafrukt pulver (Carica spp.), jern(II)fumarat, antiklumpemiddel (magnesiumsalter av fettsyrer, silisiumdioksid), nikotinamid, alfalfajuice pulverkons. (Medicago sativa), sinksitrat, bipollen, persille (Petroselinum crispum), spirulina (Arthrospira platensis), L-selenometionin, mangansitrat, propolis, lecitin (soya), yamsrot (Dioscorea villosa), kobbersitrat, maltodekstrin (mais), kalsium-D-pantotenat, pyridoksinhydroklorid, sinkpikolinat, rosmarinekstrakt (Rosmarinus officinalis, blad), tiaminmononitrat, sinkglukonat, riboflavin, jern(II)sitrat, spormineraler kons., krompikolinat, aloe vera kons. (Aloe vera, gel), steinnype (Rosa canina, frukt), acerola kirsebærjuice (Malpighia spp.), naturriskonsentrat, pteroylmonoglutaminsyre, kolekalsiferol, D-biotin, fyllokinon, cyanokobalamin. Innholder også: Yamsrot: 5 mg, aloe vera-konsentrat: 0,33 mg, gulrotjuice: 17 mg.

Inneholder 100 kapsler


1 kapsel inneholder

Innhold per anbefalt døgndose :

% av RI* 1 kapsler % av RI*

Innhold pr kapsel % av RI*
Vitamin A 750 µg 93%
Vitamin D 2,5 µg 50%
Vitamin D 30 mg 250%
Vitamin K 25 µg 33%
Vitamin C 60 mg 75%
Tiamin 2,4 mg 218%
Riboflavin 2,8 mg 200%
Niacin 10 mg 62%
Folsyre 100 µg 100%
Vitamin B6 3,3 mg 235%
Pantotensyre 4 mg 66%
Vitamin B12 9 µg 360%
Biotin 50 µg 100%
Kalsium 200 mg 25%
Magnesium 75 mg 20%
Jern 5 mg 35%
Kobber 0,5 mg 50%
Sink 4 mg 40%
Mangan 1,6 mg 80%
Selen 30 µg 54%
Krom 60 µg 150%
Spirulina arter 8 mg
Persille 8 mg
Papaya 5 mg
Rosmarin 4 mg
Bipollen 8 mg
Propolis 5 mg
Lecitin 5 mg
Alfalfa kons. 10 mg

*RI = Referanseinntak

Referanseinntak angir hvilke mengder vitaminer og mineraler som er tilstrekkelig til å gi et godt næringsinntak for en voksen gjennomsnittsperson. Verdiene er ment til å fungere som rettesnor for et sunt kosthold, men er ikke ment som individuelle kostråd. 

Bruk

Som kosttilskudd for voksne 1 tablett daglig med mat eller drikke. Skal ikke brukes av barn under 11 år. 

Oppbevares tørt og i romtemperatur.

Oppbevares utilgjengelig for barn. 


Advarsel

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd skal ikke erstatte en variert kost og en sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn. Informer legen din om bruk av produktet hvis du er under medisinsk behandling.; Allergener: Østerskall.

Les merVis mindre
Produktdetaljer
894936
Produktomtaler

Legg til en produktomtale

 • Kvalitet:
Beskriv produktet med korte, enkle ord
Last opp bilde(r) - valgfritt:
Slipp bilder her, eller trykk for å velge et bilde.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Du må logge inn først

Logg inn