Ren MSM 180 tabletter

MSM tilfører kroppen organisk svovel, viktig for muskulatur og støttevev og for kroppens produksjon av en viktig antioksidant.

Les mer
kr 229.00
På lager
Beskrivelse

 

Ren MSM

Organisk svovel er en av kroppens viktigste byggestener. Svovel er en av de fire grunnstoffene i proteiner og nødvendig for at kroppen skal produsere kollagen og keratin. Svovel er derfor viktig for at kroppen skal kunne bygge og vedlikeholde muskulatur og støttevev som sener og leddbånd, samt hud, hår og negler. 

Svovel inngår også i glutation, en av kroppens viktigste antioksidanter. Antioksidanter beskytter kroppen mot «frie radikaler», som kan skade celler og vev. 

I noen situasjoner kan kroppens lager av svovel tømmes raskere enn de fylles opp. Det kan være ved hard trening, stress eller ved et proteinfattig kosthold og prosessert mat. Også betennelser ved skader kan tære på svovellagrene. 

Underskudd på svovel er sannsynligvis ikke veldig utbredt men usunn og stressende livstil og økende forbruk av prosessert mat i befolkningen er en grunn til bekymring. Vegetarianere og veganere kan også få for lite svovel. 

Ren MSM (metylsulfonylmetan) er en naturlig og organisk svovelkilde. Dersom kroppen ikke får tilstrekkelig svovel gjennom kostholdet, kan MSM være et godt alternativ. MSM gjør at kroppen bygger opp eventuelle underskudd av svovel. 

Ved hard trening vil svovelholdige amminosyrer prioriteres til muskelmetabolisme. Amminosyrene bruker opp svovelet og dermed begrenses produksjonen av den viktigste antioksidanten glutation. Med færre antioksidanter tilgjengelig kan man få kraftigere betennelsesreaksjoner etter treningen. 

 

Oppsummert om MSM:

  • Viktig for kroppens produksjon av antioksidanten glutation
  • Viktig for restitusjon etter trening
  • Kan redusere betennelsesreaksjoner
  • Kan lindre ømme og stive muskler og ledd
  • Kan gi en mer elastisk hud

 

Ingredienser

MSM (Metylsulfonylmetan), Fyllstoff (cellulose), antiklumpemiddel (magnesiumsalter av fettsyrer, silisiumdioksid).

Innhold pr. tablett: 495 mg MSM

 

Bruk

Anbefalt daglig dose: 3 tabletter (1485 mg) sammen med vann. Kan tas både med og utenom måltider. Tilsvarer ca. 2 måneders forbruk.

Lagres tørt og ved romtemperatur. 

Oppbevares utilgjengelig for barn.

 

Advarsler

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides.

En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold.

Informer legen din om bruk av produktet dersom du er under medisinsk behandling. Gravide bør også kontakte lege før bruk.

 

Les mer
Produktdetaljer
861114
Produktomtaler

Legg til en produktomtale

  • Kvalitet:
Beskriv produktet med korte, enkle ord
Last opp bilde(r) - valgfritt:
Slipp bilder her, eller trykk for å velge et bilde.
Relaterte produkter
kr 219.00
SHIFT Jod inneholder jod fra en naturlig, økologisk og bærekraftig kilde. Unik kvalitet og sporbarhet av råstoffet er sikret gjennom DNA analyser. Jod er et essensielt sporstoff som blant annet er avgjørende for at...
16 andre produkter i samme kategori:
kr 199.00
Vitamin C pulver inneholder sitrusekstrakt, acerola og nype og er rik på bioflavonoider. Brukes når du trenger å styrke immunforsvaret. Pulveret er syrenøytralt og derfor skånsomt for magen. Les mer c-vitaminer...
OxyTarm, 60tabletter
-10%
Tidsbegrenset tilbud
kr 197.10 kr 219.00
For å føle seg vel er det viktig med et velfungerende fordøyelsessystem. Når fordøyelsen fungerer som det skal, kan kroppen utnytte næringsstoffene den får gjennom maten du spiser. Når magen er i ulage, kan du føle...
BIOSA Femina
-10%
Tidsbegrenset tilbud
kr 224.10 kr 249.00
Økologisk melkesyregjæret drikk med tindved, tranebær og blåbær. Tindved inneholder antioksidanter og fettstoffer som øker fuktighet i hud og slimhinner. Den er også rik på omega-7, som finnes naturlig i kroppen, men...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Innstillinger

Du må logge inn først

Logg inn