Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

KSM66 Ashwagandha 120 kpsl

KSM66 er et klinisk dokumentert og økologisk dyrket fullspektrum ekstrakt av Ashwagandha, fra tradisjonell indisk naturmedisin. Kosttilskuddet benyttes mot stress, som ofte gjør oss urolige og uopplagte og forstyrrer søvnen.
Fremstilles på en naturlig måte, uten bruk av alkohol eller kjemiske midler.
KSM-66 Ashwagandha har i kliniske studier vist seg å:


• bidra til å redusere stress, angst, kortisolnivåer og stressrelaterte sultfølelse
• bidra til å fremme bedre hukommelse og kognitiv funksjon
• bidra til å fremme utholdenhet, styrke, muskelstørrelse og muskel utvinningsrate

Les merVis mindre
kr 209.25 kr 279.00
På lager
Beskrivelse

Beskrivelse

KSM-66 Ashwagandha er en patentert metode for fullspektret ekstrakt av ashwagandha. Det gir den høyeste konsentrasjonen ashwagandha ekstrakter som er tilgjengelig på markedet i dag. Den produseres ved hjelp av en unik ekstraksjonsprosess, basert på "Grønn kjemi" prinsipper, uten å bruk av alkohol eller annet kjemisk løsningsmiddel.

'KSM-66 bruker bare røttene til ashwagandhaplanten, helt uten bruk av bladene. Rent økonomisk ville det kanskje vært lurt å erstattet noe av røttene med blader, gitt at prisen på blader ofte er mindre enn 90% billigere enn røttene. Både i uavhengige kliniske studier og i tusenvis av år med tradisjonell bruk er roten den delen av planten som hovedsakelig brukes til adaptogene fordeler og intern inntak. Den vanligste bruken av blader var tradisjonelt for akutte behandlinger på huden for forhold som brannskader eller karbunkler, og ikke til invortes bruk. Det er betydelig mer vitenskapelig grunnlag for bruk av røttene.

Gitt at bladene er rikelig og lett tilgjengelig, hvilken grunn ville Ayurveda utøvere ha for å gidde å grave opp roten om ikke deres sterke tro på at roten er bedre?

Effekten skal komme i løpet av 2-4 uker og forsterkes over tid.


Ayurvedisk medisin

Ayurveda er indisk tradisjonell medisin. Ayurveda er antatt å være det eldste helhetlige helsesystem som i dag praktiseres i utstrakt grad. Ayurvedisk medisin er opptatt av hele menneskets tilværelse, både fysisk, mentalt, emosjonelt og åndelig. Helsesystemet er primært orientert mot forebygging og fremme av helse og et langt liv. I dag er ayurvedisk medisin et av de offisielle medisinske systemene i India og på Sri Lanka.

Sentralt i ayurvedisk tankegang er det som beskrives som "de fem elementene": rom, luft, ild, vann og jord. Disse ligger til grunn for de tre såkalte doshaene: vata (rom og luft), pitta (ild og vann) og kapha (vann og jord). De tre doshaene ses på som grunnleggende styrende prinsipper for en samlet sinn-kropp anskuelse og for universet som en helhet. Innen ayurvedisk medisin anvendes konseptet med de tre doshaene på alle nivåer: diagnostikk, etiologi (årsakslære), patogenese (sykdomsutvikling), patologi (sykdomslære) og behandling. Mentale og følelsesmessige ubalanser mellom doshaene anses å være grunnleggende for at sykdom oppstår. I tillegg til denne ubalansen, gis dannelsen av "slaggstoffer" (ama) en sentral årsaksforklaring i den ayurvediske sykdomslæren. Disse slaggstoffene er antatt å dannes som følge av en ufullstendig forbrenning av mat. Ayurvedas tilhengere mener at denne læren blant annet kan forklare tilstander som fibromyalgi og kronisk utmattelsessyndrom, sykdommer som ikke er fullt forstått innen den etablerte skolemedisinen.

Innen ayurvedisk medisin anses bruken av hele planteprodukter fremfor isolerte kjemiske stoffer å føre til en større terapeutisk effekt, samtidig med at bivirkninger reduseres.

Kilde: Rasmussen, Lars Bjørn. (2018, 20. februar). ayurveda. I Store norske leksikon. Hentet 24. mars 2020 fra https://snl.no/ayurveda

Ashwagandha (Withania somnifera Dunal) er flaggskipet i Ayurveda, det tradisjonelle systemet for medisin fra India. Denne urten har vært kjent i århundrer, men opplever først nå stor vekst over hele verden på grunn av massevis av nyere studier i farmakologi og medisin. Ashwagandha fremmer balanse i kroppen. Det er en adaptogen urt som hjelper kroppen med å tilpasse seg stressende forhold. Ashwagandha er en av de få urter med betydelige effekter på både psykologiske og fysiologiske aspekter av menneskelig funksjon.

Ashwagandha bidrar til å opprettholde balanse i stoffer og prosesser i menneskekroppen. Ashwagandha er en liten, treaktig busk i Solanaceae familien. Ashwagandha er referert til som "Prince of Herbs" i Ayurveda fordi den har et imponerende bredt spekter av terapeutiske effekter. Et slikt bredt spekter av effekter oppstår kanskje fordi ashwagandha er en av de mer komplekse urter med mange fytokjemiske bestanddeler.


Ingredienser

Standardisert, fullspektrum ekstrakt av Ashwagandha (Withania Somnifera), kapsel (cellulose). I ekstraksjonen blir økologisk melk benyttet, i tråd med ayurvedisk tradisjon. Sluttproduktet inneholder derfor spor av melk (mindre enn 2 % av innholdet).

Innhold pr. laveste angitte døgndose (2 kapsler): 600mg KSM66 ekstrakt av Ashwagandha.

Innhold pr. høyeste angitte døgndose (4 kapsler): 1200mg KSM66 ekstrakt av Ashwagandha.


Bruk

Anbefalt døgndose: 1 kapsel morgen og kveld.* Ved behov kan dosen økes til 3-4 kapsler per dag.
*Klinisk dokumentert dose.

Oppbevares tørt og i romtemperatur og utilgjengelig for barn. Esken sorteres som papp, flasken som glass og lokket som metall.


Advarsler

I KSM66 er det bare ekstrakt av roten fra Ashwagandaplanten. Det er uten blader og kvister, og er derfor tryggere enn ekstrakter som inkluderer flere deler av planten. Ekstrakt av Ashwagandharot regnes for å være svært trygt og det er ingen registrerte legemiddelinteraksjoner. Likevel er det viktig å være oppmerksom om man tar legemidler samtidig. Informer derfor legen din om bruk av produktet hvis du er under medisinsk behandling.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides.

Kosttilskudd skal ikke erstatte en variert kost og en sunn livsstil.

Les merVis mindre
Produktdetaljer
235687
Produktomtaler(2)
Totalvurdering
5
2 Omtaler
Kvalitet
(5)
Kommer til å kjøpe flere ganger. Anbefales!

Legg til en produktomtale

  • Kvalitet:
Beskriv produktet med korte, enkle ord
Last opp bilde(r) - valgfritt:
Slipp bilder her, eller trykk for å velge et bilde.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Du må logge inn først

Logg inn