YOGI TEA Relax, 17 poser

Yogi Relax er en ayurvedisk urte- og krydderte med en beroligende blanding som kombinerer Kamille, tradisjonelt brukt i urtemedisin for å lette sinnet og slappe av i kroppen; med sitrongress og salatspikkblad. Lavendel og lakris gir i tillegg en naturlig søt smak. Slapp av med en deilig kopp Yogi Relax te – og oppdag en naturlig måte å finne ro på når som helst på dagen.

Les merShow less
kr 59.00
På lager
Merke:
Beskrivelse

Urter for avspenning

Urtene i Yogi Relax er en beroligende blanding som hjelper deg å slappe av når som helst


Kamilleblomst

Kamille er en blomstrende plante i tusenfrydfamilien, med opprinnelse i Europa og Asia. Blomsten er et mildt avslappende middel som støtter balansert humør; derfor har en kopp te laget med kamille lenge vært brukt til å fremme søvn.


Fennikelfrø

Botanisk sett er fennikelfrø ikke frø, men er fruktene av den søte fennikelplanten, en urt som har blitt dyrket til kulinarisk og medisinsk bruk i tusenvis av år. I India tygges fennikelfrø rutinemessig etter måltider for å støtte fordøyelsen og å fungere som urtemunnfriskere.


Peppermynte

Peppermynte ble ikke oppdaget før i 1696, og denne urten er trolig en tilfeldig krysning av vassmynte og grønnmynte. Nå er planten kjent over hele verden. Den forfriskende aromaen og den lette, behagelige skarpheten har gjort peppermynte til av verdens mest populære planter.


Hibiskus

Hibiskus er en stor slekt av ca 200 blomstrende planter fra varme, tempererte, subtropiske og tropiske regioner over hele verden. Brukes som en viktig ingrediens i mange urtedrikker. Hibiskusblomst brukes også av spesialister på urtemedisin for å støtte tarmfunksjon og vannlating. I tradisjonell kinesisk medisin brukes hibiskus til å støtte hudens helse.


Kardemomme

Kardemomme er en urt i ingefærfamilien med en unik smak. Men kardemomme er mer enn bare deilige smak. Denne urten varmer opp og har tradisjonelt blitt brukt til å støtte sunn mage og fordøyelsesfunksjon samt luftveiene.


Lakrisrot

Lakrisrot er en smakfull, søt urt som har blitt brukt i tusenvis av år og er fortsatt en av de mest brukte urter i alle urtesystemer. Lakris har blitt brukt tradisjonelt for å støtte huden og leveren. Spesialister på urtemedisin bruker også lakrisrot til å berolige fordøyelsen og halsen.


Lindeblomst

De sarte blomstene til lindetreet springer ut i juni. De har en aromatisk duft, smaker litt søtlig og inneholder verdifulle oljer. 


Ingredienser

Kamilleblomst* (17%, fennikel*, lindeblomst* (15%), kardemomme*, BYGGmalt*, hibiskus*,  lakrisrot*, alfalfa*, bringebærblader*, appelsinskall*, nype* (2%), kanel*, ingefær*, kryddernellik*, sort pepper*.

*=økologisk.


Bruk

Koko opp vann og hell 2,5 dl vann over teposen. La trekke 5 – 6 minutter, eller lenger for en sterkere smaksopplevelse. 

Trenger du å søte teen, prøv Kjartans honning!

Oppbevares tørt, kjølig og atskilt fra varer med sterk lukt. 

 

 

Les merShow less
Produktdetaljer
349296
Produktomtaler

Legg til en produktomtale

  • Kvalitet:
Beskriv produktet med korte, enkle ord
Last opp bilde(r) - valgfritt:
Slipp bilder her, eller trykk for å velge et bilde.
Relaterte produkter
KSM66 Ashwagandha KSM66 Ashwagandha
-20%
Tidsbegrenset tilbud
kr 207.20 kr 259.00
(2)
KSM66 er et klinisk dokumentert og økologisk dyrket fullspektrum ekstrakt av Ashwagandha, fra tradisjonell indisk naturmedisin. Kosttilskuddet benyttes mot stress, som ofte gjør oss urolige og uopplagte og forstyrrer...
16 andre produkter i samme kategori:
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Innstillinger

Du må logge inn først

Logg inn