Sukrinsirup Maple 450g
SukrinSirup er en sirup som inneholder lite kalorier og er helt glutenfri. Det lave innholdet av sukkerarter gjør SukrinSirup svært blodsukkervennlig, og sirupen er i tillegg både tannvennlig og prebiotisk. Sukrin Sirup Maple har smak av lønnesirup, og er et glimrende kalori- og karbohydratredusert alternativ alle steder du ville brukt lønnesirup.
Kalorifattig søtning for karamellelskere
SukrinSirup Caramel er en deilig karamellsirup. Den er uten tilsatt sukker, basert på løselig fiber og er et glimrende alternativ for dem som elsker karamellsaus, men gjerne vil ha en sunnere variant å kose seg med i hverdagen.
Hvorfor bør vi spise mindre sukker?
I gjennomsnitt spiser nordmenn 30% for mye tilsatt sukker. Særlig barn og unge får for mye tilsatt sukker i kosten. Kilder til sukker er først og fremst sukkerholdige drikker, yoghurt, bakevarer, kjeks, frokostblandinger, godteri og mye prosessert mat.
For mye sukker betyr økt risiko for overvekt og diabetes 2. Men en studie publisert i det anerkjente tidsskriftet Jama Internal Medicine, dokumenterte i 2014 at det også er en direkte sammenheng mellom inntak av tilsatt sukker og hjerte og karsykdommer. Les mer om helserisikoen ved sukkerforbruk på bloggen vår. Sukrinsirup er et godt alternativ til vanlig sukker og reduserer risikoen for helseplager fordi den inneholder bare 1,8 g sukkerarter pr. 100 g.
I tillegg inneholder den nesten 50% kostfiber. Det daglige behovet for fiber er ca. 30g pr dag. Mindre sukker og mer fiber er noe som anbefales av alle kostholdseksperter.
Ingredienser
Løselig maisfiber, søtstoffer (sorbitol, erythritol, steviolglykosider), melasse, salt.
Nettovekt: 450 gram Næringsinnhold
Næringsinnhold per 100 g
Pr. 100 g | |
Energi | 607 kJ/ 149 kcal |
Fett | 0 g |
Karbohydrater | 21 g |
- hvorav sukkerarter | 1,8 g |
Protein | 0 g |
Salt | 0,7 g |
Bruk
Bruk SukrinSirup som topping over yoghurt, pannekaker, iskrem, desserter, bær, cottage cheese, grøt, o.l. Du kan også bruke sirupen der du ellers ville brukt honning eller sirup i bakst og matlaging.
SukrinSirup er kjempefin å bruke i kjeks og cookies for å få det deilige resultatet med sprø utside og myk kjerne. I tillegg er den perfekt i hjemmelagde barer – den tilfører både sødme, perfekt konsistens og en god dose fiber. Et annet smart tips er å bytte ut honning og sirup i hjemmelagde marinader og dressinger med SukrinSirup.
Legg til en produktomtale