Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Sukrinsirup Gold 450g

Ny og forbedret utgave av Fibersirup fra Funksjonell Mat. Dette er en sirup med bare 2% sukkerarter og 50% av kaloriene i honning og sirup. Sukrinsirup er snill mot blodsukkeret og tilfører kroppen fiber, som er utvunnet fra mais.

  • Under 2 % sukkerarter

  • Garantert glutenfri

  • Kun 50 % av kaloriene i honning og sirup

Les merVis mindre
kr 99.00
På lager
Merke:
Beskrivelse

Beskrivelse

SukrinSirup Gold er en ny og forbedret sirup fra Funksjonell Mat som inneholder lite kalorier og er helt glutenfri. Det lave innholdet av sukkerarter gjør SukrinSirup svært blodsukkervennlig, og sirupen er i tillegg både tannvennlig og prebiotisk (tilfører gode bakterier til tarmen).

SukrinSirup inneholder under 2 % sukkerarter. Den gir bare marginalt utslag på blodsukkeret, og er derfor trygg å bruke for diabetikere og alle som er opptatt av å holde et stabilt blodsukkernivå. 

En annen stor fordel med Sukrinsirup er at den inneholder løselig maisfiber, også kalt maltodekstrin. Dette er en ikke-fordøyelig fiber som utvinnes fra stivelsen i mais. Maltodekstrin er en mye brukt ingrediens i bl.a. proteinbars, fruktdrikker og en del frokostblandinger. Den har en mettende effekt og virker positivt på fordøyelsen.


Hvorfor vi bør spise mindre sukker

I gjennomsnitt spiser nordmenn 30% for mye tilsatt sukker. Særlig barn og unge får for mye tilsatt sukker i kosten. Kilder til sukker er først og fremst sukkerholdige drikker, yoghurt, bakevarer, kjeks, frokostblandinger, godteri og mye prosessert mat.

For mye sukker betyr økt risiko for overvekt og diabetes 2. Men en studie publisert i det anerkjente tidsskriftet Jama Internal Medicine, dokumenterte i 2014 at det også er en direkte sammenheng mellom inntak av tilsatt sukker og hjerte og karsykdommer. Les mer om helseriskoen ved sukkerforbruk på bloggen vår. Sukrinsirup er et godt alternativ til vanlig sukker og reduserer risikoen for helseplager fordi den inneholder bare 1,8 g sukkerarter pr. 100 g.

I tillegg inneholder den nesten 50% kostfiber. Det daglige behovet for fiber er ca. 30g pr dag.


Ingredienser

Løselig maisfiber, søtstoffer (sorbitol, erythritol, steviolglykosider), melasse, salt.

Nettovekt: 450 gram 

Les merVis mindre
Produktdetaljer
362776
Ingredienser og bruk
Produktomtaler

Legg til en produktomtale

  • Kvalitet:
Beskriv produktet med korte, enkle ord
Last opp bilde(r) - valgfritt:
Slipp bilder her, eller trykk for å velge et bilde.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Du må logge inn først

Logg inn