Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

TAGATESSE 500g

Tagatesse er endelig tilbake, med ny og bedre formulering. Den store fordelen med nye Tagatesse er at den er enda enklere å bruke, fordi søtningskraften er 1 til 1 sammenlignet med vanlig sukker. Smaken er den samme gode. Bakverk og desserter blir til forveksling lik det du lager med vanlig sukker og Tagatesse har ingen bismak. 

  • Sukkerfri søtning

  • Perfekt til baking

  • Lave kalori- og karbohydratverdier

  • Smak som ligger tett opp til sukker

Les merVis mindre
kr 79.00
Midlertidig utsolgt
Merke:
Beskrivelse

Beskrivelse

Tagatesse er et naturlig søtningsmiddel som egner seg veldig godt til bakst. Den gir bruning og smaken er så tett opp til sukker at sluttresultatet blir tilnærmet som om du skulle brukt vanlig sukker. Ingen kjemisk eller kjølende ettersmak og god konsistens.

Tagatesse har 56% mindre kalorier enn sukker og er derfor en god venn for alle som ønsker å kutte ned på kaloriinntaket. Følger du lavkarbodietten, trenger du heller ikke bekymre deg, fordi oligosakkarid- og polyolverdiene ikke skal inkluderes i karbohydratberegningen. Kroppen vår absorberer dem nemlig ikke.


Bruk

Nye Tagatesse er like søt som sukker og skal brukes i samme mengde som du ville gjort med vanlig sukker. Den er derfor enklere å bruke enn tidligere. Sier oppskriften 100g sukker, bruker du 100g Tagatesse.

Tagatesse kan i tillegg til bakst brukes til alle retter du ellers ville brukt sukker. Fra desserter og syltetøy til vafler og kakao. Tagatesse håndterer både kaldt og varmt.

For blanding med flytende ingredienser, som melk og smør, bør du vispe eller piske godt for å unngå klumper. Vi har hatt gode resultater med å blande de tørre ingrediensene (inkludert Tagatesse) først, før vi har tilsatt det flytende litt etter litt. Men prøv deg frem for å finne det som fungerer best for deg.

I motsetning til de fleste andre sukkererstatninger, brunes Tagatesse ved steking/baking. Dette er som for sukker, men smeltepunktet noe lavere enn for sukker. Ved steking, bruk derfor maks 160°. Stek heller lenger om nødvendig. Av samme grunn er Tagatesse godt egnet til sukkerfri crème brûlée.

Oppbevares tørt og etter åpning i en tett lukket boks.

Sjekk denne oppskriften på Tiramisù søtet med Tagatesse. Helt uimotståelig.


Er Tagatesse prebiotisk?

Ja, Tagatesse kan fungere prebiotisk fordi den stimulerer gode bakterier og andre gunstige mikroorganismer som finnes naturlig i tarmen og som produserer kortkjedede fettsyrer og som er gunstig for tarmveggen.

Gode grunner til å kutte ned på vanlig sukker

Sukker tilsettes i overraskende mange mat- og drikkevarer. Dette er hovedgrunnen til at nordmenn, særlig barn og ungdom, får i seg for mye tilsatt sukker. Dette er en betydelig helserisiko både i forhold til overvekt, diabetes 2 og hjerte- og karsykdommer. Helsdirektoratets anbefaling er at maks 10% av kaloriinntaket kommer fra tilsatt sukker, mens gjennomsnittet i Norge ligger godt over dette. Les mer om dette her.  I tillegg til å velge et kosthold med mindre tilsatt sukker, kan det være en smart strategi å erstatte mye av sukkeret i egen matlaging med tagatesse og andre sunne alternativer. 


Damhert

Belgiske Damhert er en av Europas beste på sukkerfritt og lavkarbo.

Ingredienser

Isomalt, polydextrose, inulin, D- Tagatose (fra melk), sukralose. 

Nettovekt: 500 gram 


Næringsinnhold

100g Teskje (2,5g)
Energi 735 kJ/ 176 kcal
Fett 0 g 0 g
Karbohydrater 79,9 g 1,2 g
- hvorav sukker < 0,5 g 0 g
- hvorav polioler 39,9 g 1 g
Kostfiber 20 g 0,5 g
Protein 0 g 0 g
Salt 0 g 0 g

 

 

Les merVis mindre
Produktdetaljer
681763
Produktomtaler(13)
Totalvurdering
4.4
13 Omtaler
Kvalitet
(4.4)
Veldig brukervennlig produkt

Legg til en produktomtale

  • Kvalitet:
Beskriv produktet med korte, enkle ord
Last opp bilde(r) - valgfritt:
Slipp bilder her, eller trykk for å velge et bilde.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Du må logge inn først

Logg inn