SEMPER Pofiber Potetfiber glutenfri, 125g
Bakehjelpemiddel for saftigere brød, ekstra fiber, kan brukes som strøbrød. Tilfører fiber og saftighet til baksten.
-
Høyt innhold av kostfiber
-
Gir bedre konsistens og smak på brød og mat
-
Nøytral smak, lukt og farge
-
«Lav-allergent»
-
Høy og rask vannbindingsevne
-
Fryse- og varmestabil
-
Naturlig produkt uten tilsetningsstoffer
Beskrivelse
Semper Pofiber er et unikt produkt som gir fiber og saftighet i baksten uten å sette farge eller smak. Det fremstilles av poteter uten kjemiske tilsetninger. Resultatet er et produkt som inneholder 70% fiber. Pofiber består av en kombinasjon av uløselige og løselige fiber og begge er viktige for en god fordøyelse. Uløselige fiber øker tarminnholdets volum og gir en mer regelmessig tarmfunksjon. De løselige fibrene gjør at magesekken tømmes saktere og at næringsstoffer dermed tas opp langsommere. Dette gjør gjør at blodsukkeret holder seg mer stabilt og metthetsfølelsen holder seg lenger.
Kostfiber har en prebiotisk virkning på mage- og tarmhelse, det vil si at de fremmer de gode bakteriene i mage- og tarmsystemet.
Ingredienser
Tørket fiber fra potet
Nettoinnhold 125g
Næringsinnhold
Pr. 100 g | |
Energi | 905 kJ/ 221 kcal |
Fett | 0,3 g |
- hvorav mettet fett | < 0,1 g |
Karbohydrater | 17 g |
- hvorav sukkerarter | < 0,1 g |
Fiber | 65 g |
Protein | 5,0 g |
Salt | 0,03 g |
Bruk
Pofiber er potetfiber som kan brukes i alle former for matlaging og baking. Pofiber binder effektivt store mengder væske slik at brødet får en saftigere konsistens.
Pofiber har en nøytral smakt, lukt og farge og kan brukes i alle former for matlaging og baking. Det binder store mengder væske og baksten får en saftigere konsistens. Pofiber er dessuten kjempefint som erstatning for strøbrød i kjøttboller, kjøttkaker og lignende, og passer også fint til panering kjøtt og fisk. Vel verdt å ha i kjøkkenskapet.
Legg til en produktomtale