CAPTAIN KOMBUCHA pineapple & peach 400 ml

Captain Kombucha er en naturlig økologisk bobledrikk laget på Captain Kombuchas bakteriekultur og grønn te. Eksotisk ananas- og ferskensmak. 

  •    Bidrar med hjelpsomme bakterier som kan berike bakteriemangfoldet i tarmen
  •    Økologisk
  •    Vegansk
  •    Upasteurisert
  •    Lavkalori drikk

Les merShow less
kr 45.00
På lager
Beskrivelse

Kombucha

De grunnleggende ingrediensene i kombucha er gjær, sukker og grønn te. Blandingen blir satt til side i en uke eller mer. I løpet av den tiden dannes bakterier og syrer i drikken, samt en bitteliten mengde alkohol. Denne prosessen er kjent som gjæring, og det ligner på hvordan kål blir til surkål eller kimchi, eller hvordan melk blir omgjort til yoghurt.

Disse bakteriene og syrene danner en film på toppen av væsken kalt en SCOBY (symbiotic colony of bacteria and yeast). Du kan bruke en SCOBY til å gjære mer kombucha.

Kombucha-bakterier inkluderer melkesyrebakterier, som kan fungere probiotisk. Kombucha inneholder også en sunn dose B-vitaminer.

Siden 80 prosent av immunforsvaret befinner seg i magen, og fordøyelsessystemet er den nest største delen av ditt nevrologiske system, er det ikke overraskende at tarmen betraktes som “andre hjernen”. Kombucha kan bidra positivt til en god tarmflora.


Ingredienser

Vann filtrert med omvendt osmose, fordampet juice fra rårørsukker*, kombuchakulturer, stevia teekstrakt* (vann, steviablader), grønn te*, naturlig ananassmak 0,15%, naturlig ferskensmak 0,002% , bacillus coagulans.

* = Økologisk dyrket.

Drikken inneholder ingen kunstige smak- og konserveringsmidler.

Bør oppbevares kjølig etter åpning og drikkes i løpet av få dager.

Netto innhold: 400 ml


Næringsinnhold

Pr. 100 g
Energi 74 kJ/ 18 kcal
Fett 0 g
Karbohydrater 4,4 g
- hvorav sukkerarter 4,4 g
Protein 0 g
Salt 0 g
Koffein 0,0014 g


Bruk

Den kan drikkes som den er, eller blandes i smoothie eller drinker med og uten alkohol. Bland f.eks. en flaske Captain Kombucha pineapple & peach med 1 teskje revet fersk ingefær, mango i biter, ferske bringebær, en halv lime skåret i båter. Helles i to coctailglass og dekoreres med mintblader.

Oppbevares tørt og ikke over normal romtemperatur.

 

 

Les merShow less
Produktdetaljer
744155
Produktomtaler

Legg til en produktomtale

  • Kvalitet:
Beskriv produktet med korte, enkle ord
Last opp bilde(r) - valgfritt:
Slipp bilder her, eller trykk for å velge et bilde.
Relaterte produkter
kr 35.00
En nydelig mørk luksussjokolade fra Ombar med hele 90% kakao! Denne 90% kakao-baren er ment for ekte sjokoladeelskere. Laget av kun Nacional Arriba kakao fra Ecuador, kombinert med bare 10% kokosnøttsukker for en...
16 andre produkter i samme kategori:
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 69.00
Steviaekstrakt er et naturlig og trygt søtningsmiddel som utvinnes fra bladene på Stevia-planten. Det er 200 ganger så søtt som sukker, men inneholder ingen kalorier og påvirker ikke blodsukkeret. Tilsett både sødme...
Sist vist

Meny

Innstillinger

Du må logge inn først

Logg inn