SAMBUCOL Immuno Forte, 120 ml

Sambucol Immuno Forte er fremstilt av svarthyllbær, som er rike på antioksidanter og som kan stimulere kroppens eget immunforsvar. I tillegg er det tilsatt c-vitaminer og sink, som begge er godt kjent for å støtte immunforsvaret. 

Les mer om egenskapene og historien bak Sambucol nedenfor. 

Les mer
Tidsbegrenset tilbud:
kr 183.75 kr 245.00
På lager
Merke:
Beskrivelse

Svarthyllbær

Svarthyllbær er store bær fra en busk som vokser naturlig i stentral-Europa. Bærene har et naturlig innhold av flavanoider, som er stappfulle av antioksidanter og har i flere hundre år blitt brukt som naturmedisin. Svarthyllbær har for eksempel dobbelt så høyt innhold av antioksidanter som blåbær. Antioksidanter styrker immunforsvaret ved at de bidrar til å nøytralisere de skadelige effektene av frie radikaler. 


Vitamin C og Sink

Vitamin C og sink bidrar til immunsystemets normale funksjon, samt beskyttelse av kroppens celler mot oksidativt stress (antioksidant).


Historien bak Sambucol

Sambucol ble utviklet i 1991 av en kjent virusforsker som oppdaget svarthyllbærenes antioksidative egenskaper takket være visse flavonaider (antocyaniner), som primært finnes i mørkeblått fruktkjøtt som vi særlig finner i svarthyllbær. Doktor Madelaine Mumcuoglu utviklet så en metode for å trekke ut flavanoidene fra bærene og lanserte dermed Sambucol. I dag selges produktet i mer enn 50 land over hele verden og har gjenstand for mange vitenskapelige tester.


Kvalitetssikret produksjon

Svarthyllbærene høstes for hånd fra egne farmer i Østerrike og Ungarn i august og september hvert år. Bærene kaldpresses skånsomt og juicen fra bærene, mikrofiltreres og konserveres i et helt sterilt miljø. Dette sikrer at egenskapene i bærene beholdes.


Ingredienser

Glukosesirup, svarthyllekstrakt (Sambucus nigra L), renset vann, L-askorbinsyre (vitamin C), bringebæraroma, surhetsregulerende middel (sitronsyre), sinkglukonat, konserveringsmiddel (kaliumsorbat).

Innhold pr. anbefalt døgndose pr. 15 ml % av RI* Pr. 30 ml % av RI*
Svarthyllekstrakt 5,7 g 11,5 g
Vitamin C 100 mg 125 % 200 mg 250 %
Sink 3,9 mg 39 % 7,8 mg 78 %

*RI = Referanseinntak

Referanseinntak angir hvilke mengder vitaminer og mineraler som er tilstrekkelig til å gi et godt næringsinntak for en voksen gjennomsnittsperson. Verdiene er ment til å fungere som rettesnor for et sunt kosthold, men er ikke ment som individuelle kostråd.


Bruk

Voksne: 2 ts (10 ml) 3 ganger daglig

Barn 3-12 år: 1 ts (5 ml) 3 ganger daglig

Oppbevaring: Tørt og kjølig med korken godt tilskrudd.

Oppbevares utilgjengelig for barn.


Advarsel

Sambucol bør ikke inntas på tom mage eller sammen med melkeprodukter.

Sambucol inneholder  glukosesirup og bør derfor ikke brukes av diabetikere.

For gravide og ammende kun i samråd med lege.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides.

Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost og sunn livsstil.

 

Les mer
Produktdetaljer
973770
Produktomtaler

Legg til en produktomtale

  • Kvalitet:
Beskriv produktet med korte, enkle ord
Last opp bilde(r) - valgfritt:
Slipp bilder her, eller trykk for å velge et bilde.
Relaterte produkter
16 andre produkter i samme kategori:
kr 175.00
Echinaforce er det originale solhattproduktet og anbefales særlig forebyggende mot forkjølelse. Echinaforce er et rent planteuttrekk fra frisk rød solhattplante.  Scroll ned hvis du vil lese mer om Echinaforce og...
kr 135.15 kr 159.00
Solaray Sink inneholder mineralet sink, som inngår i et stort antall av kroppens biologiske prosesser og er viktig for blant annet immunforsvaret, synet og kan også bidra til å opprettholde sunn hud, hår og negler....
kr 199.00
Vitamin C pulver inneholder sitrusekstrakt, acerola og nype og er rik på bioflavonoider. Brukes når du trenger å styrke immunforsvaret. Pulveret er syrenøytralt og derfor skånsomt for magen. Les mer c-vitaminer...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Innstillinger

Du må logge inn først

Logg inn