UDO's CHOICE oljeblanding +DHA, 250 ml

Udo’s Choice Oljeblanding DHA er en 100% vegetabilsk olje rik på omega-3-fettsyren DHA fra alger. Alger er en vegetabilsk kilde til de lange omega-3-fettsyrene EPA og DHA som bidrar til hjertets normale funksjon. DHA bidrar også til å opprettholde normal hjernefunksjon og normalt syn. Den gunstige effekten oppnås ved inntak av minst 250 mg DHA og EPA, som tilsvarer 2,5 ss olje.

  •   Omega-3 fettsyrer
  •    Vegetabilsk
  •    Økologisk
  •    For hjertet og hjernen - og for synet
  •    Fin tilsetning til smoothiene
Les mer
kr 329.00
Beskrivelse

Essensielle fettsyrer

Kroppen produserer selv alle fettsyrer den trenger med unntak av linolsyre (LA), som er den viktigste omega-6 fettsyren og alfa-linolensyre (ALA), som er en omega-3 fettsyre. Disse to må vi få i oss gjennom maten vi spiser, eller eventuelt også som tilskudd. Derfor kaller vi dem essensielle. Disse fettsyrene er viktige for vekst og vedlikehold i kroppen. De er også viktig utgangspunkt for dannelse av andre fettsyrer som kroppen trenger.


Udo's Choice Den optimale oljeblanding

Udo’s Choice ble utviklet av den kjente forskeren Udo Erasmus. Den optimale oljeblandingen er et balansert 2:1 forhold mellom de essensielle fettsyrene Omega-3 og Omega-6 for mennesker som ønsker det sunne fettet uten det usunne fettet de bør unngå. Hver eneste celle og organ i kroppen trenger å få tilført essensielle fettsyrer. Dette er den viktigste byggesteinen i cellemembranen og viktig for cellevekst. De fleste av oss får i seg for mye Omega 6 gjennom den vanlige kosten, mens inntaket av Omega-3 er for lavt i befolkningen i dag.

Oljene er ferskpresset fra plantefrø. Kun friske, økologiske planter som lin-, solsikke- og sesamfrø benyttes i pressingen. Den passer for hele familien og er velegnet for veganere og vegetarianere.

Essensielle fettsyrer har høy vitalitet og harskner fort når de utsettes for lys, varme og oksygen. Pressingen foregår derfor ved lave temperaturer, i omgivelser fri for lys og oksygen. Deretter lagres oljen kjølig på mørke flasker.


Bruk

Den gunstige effekten oppnås ved inntak av minst 250 mg DHA og EPA, som tilsvarer 2,5 ss olje. Udo’s Choice kan blandes i juice eller smoothies, tilsettes maten etter tilberedning eller drikkes som en shot.

Oppbevares kjølig ved høyst +7° C, før og etter åpning. Åpnet flaske er holdbar i 6 uker. Forlenget holdbarhet på opptil 2 år oppnås ved frysing av uåpnet flaske.


Ingredienser

Linfrøolje, solsikkeolje, sesamolje, kokosolje, nattlysolje, riskim- og riskliolje, soyalecitin, havrekim- og havrekliolje, tocotrienoler. Kapsel: gelatin, glyserin, vann, johannesbrød og/eller karamell Linfrøolje*, solsikkeolje*, sesamfrøolje, nattlysolje*, DHA-konsentrat (algeolje (Schizochytrium sp), solsikkeolje, antioksidanter (tokoferolrike ekstrakter, askorbinsyrerester av fettsyrer)), kokosolje*, riskliolje*, emulgator (soyalecitin*), antioksidant (rosmarinekstrakt*), havrekliolje*.

Næringsinnhold

Energi 3475 kJ/845 kcal

Fett 93g

Karbohydrat 0g

Hvorav sukkerarter 0g

Protein 2g

Salt 0g

Hvorav mettede fettsyrer 17g


Advarsel

NB! Oljen må ikke varmes opp eller benyttes til steking, men kan gjerne brukes i salatdressing eller tilsettes maten etter at den er ferdig tilberedt.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides.

Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Les mer
Produktdetaljer
926886
Produktomtaler

Legg til en produktomtale

  • Kvalitet:
Beskriv produktet med korte, enkle ord
Last opp bilde(r) - valgfritt:
Slipp bilder her, eller trykk for å velge et bilde.
Relaterte produkter
15 andre produkter i samme kategori:
BIOSA Femina
-10%
Tidsbegrenset tilbud
kr 224.10 kr 249.00
Økologisk melkesyregjæret drikk med tindved, tranebær og blåbær. Tindved inneholder antioksidanter og fettstoffer som øker fuktighet i hud og slimhinner. Den er også rik på omega-7, som finnes naturlig i kroppen, men...
kr 99.00
Cocosa MCT er en smaksnøytral olje utvunnet naturlig fra ren kokos. Oljen gir deg rask energi og er perfekt for deg som er aktiv og trenger mye tilførsel av energi eller du ønsker å kutte ned på karbohydrater og...
Sist vist

Meny

Innstillinger

Du må logge inn først

Logg inn