UDO's CHOICE Den optimale oljeblanding, 500 ml

Udo's Choice optimale oljeblanding er ferskpresset og økologisk omega-3, -6 og -9. Alle de sunne fettsyrene kroppen trenger i en blanding. Udo's choice inneholder en unik kombinasjon av 9 nøye utvalgte oljer fra plantefrø. Passer for hele familien (0-100 år) og er velegnet for vegetarianere og gluten-/laktoseintolerante.

  •    Prisbelønnet blanding av uraffinert "sunt fett"
  •    100% plantebaserte oljer fra lin, sesam og solsikkefrø, kokosnøtt, kveldsprimrose og mer
  •    Inneholder også økologisk MCT fra kokosolje
  •    Ideell balanse på 2:1 omega-3 og omega-6
  •    Økologisk
  •    Glutenfri
Les mer
kr 339.00
Siste varer på lager
Beskrivelse

Essensielle fettsyrer

Essensielle fettsyrer er ansvarlig for vitale biologiske funksjoner som cellevekst og celledeling, celle-til-celle kommunikasjon, genuttrykk, eicosanoid hormonproduksjon, og mye annet. Kroppen kan selv produsere nesten alle fettsyrene den trenger fra andre næringsstoffer, men mangler enzymer som kreves for å syntetisere omega-3 og omega-6 og disser må derfor tilføres gjennom kostholdet, derav navnet "essensielle".

Noen av de største helsemessige bekymringene i det vestlige kostholdet i dag er mangelen på  omega-3 (99% av befolkningen), overflod av industrielle, høyt raffinerte vegetabilske oljer gjennom maten, og den giftige skaden fra behandling og matlaging som begge disse følsomme flerumettede oljene ofte blir utsatt for.


Udo's optimale blanding

Udo’s Choice ble utviklet av den kjente forskeren Udo Erasmus. Den optimale oljeblandingen er et balansert 2:1 forhold mellom de essensielle fettsyrene Omega-3 og Omega-6 for mennesker som ønsker det sunne fettet uten det usunne fettet de bør unngå. Hver eneste celle og organ i kroppen trenger å få tilført essensielle fettsyrer. Dette er den viktigste byggesteinen i cellemembranen og viktig for cellevekst. De fleste av oss får i seg for mye Omega 6 gjennom den vanlige kosten, mens inntaket av Omega-3 er for lavt i befolkningen i dag.

Oljene er ferskpresset fra plantefrø. Kun friske, økologiske planter som lin-, solsikke- og sesamfrø benyttes i pressingen. Den passer for hele familien og er velegnet for veganere og vegetarianere.

Essensielle fettsyrer har høy vitalitet og harskner fort når de utsettes for lys, varme og oksygen. Pressingen foregår derfor ved lave temperaturer, i omgivelser fri for lys og oksygen. Deretter lagres oljen kjølig på mørke flasker.


Bruk

Som kosttilskudd 15 ml (ca 2 ss) 1-2 ganger daglig i forbindelse med måltid.

Vend flasken forsiktig før bruk. Bunnfallet nederst i flasken er helt naturlig og skyldes at oljeblandingen kun blir grovfiltrert etter pressing. Dette er for å få med seg de verdifulle sekundærstoffene/antioksidantene fra frøene

Vil du unngå oljesmaken, kan du blande 1 del olje med 2 deler juice. Ellers anbefaler vi Udo’s Choice kapsler. 

Passer for hele familien og er velegnet for veganere, vegetarianere, samt gluten- og laktoseintollerante. 

Barn kan også fint ta Udo’s Choice, det er fint alternativ til tran. Udo’s Choice har et bredere spekter av Omega-3 fettsyrer og er mer stabilt i forhold til harskning i kroppen. Dosering for barn: 5 ml per 7,5 kg kroppsvekt. Hvis barnet er 4 kg, blir det i overkant av 2,5 ml, som er i overkant av en 1/2 teskje.

Åpnet eller uåpnet, oppbevares i kjøleskap eller fryser; bruk innen 2 måneder etter åpning


Ingredienser

Linfrøolje, solsikkeolje / solrosolja, sesamolje, kokosolje, nattlysolje / jättenattljusolja, riskli- og riskim / risgroddolje, soyalecitin, havrekliog havrekim / havregroddolje, antioksidant (tokoferolrike ekstrakter)

 

Næringsinnhold

Pr. 100 g Pr. dagsdose (15 ml)
Energi 3767 kJ/ 900 kcal 546 kJ/ 130 kcal
Fett 96,8 g 14,5 g
- hvorav Omega-3 fettsyrer 45 g 6,75 g
- hvorav Omega-6 fettsyrer 20 g 2,95 g
- hvorav Omega-9 fettsyrer 20 g 2,95 g
Mettet fett 12 g 1,85 g
Protein 1,3 g 0,2 g


Advarsler

Oljen må ikke varmes opp eller benyttes til steking, men kan gjerne brukes i salatdressing eller tilsettes maten etter at den er ferdig tilberedt.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides.

Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn.

  

 

Les mer
Produktdetaljer
978506
Produktomtaler

Legg til en produktomtale

  • Kvalitet:
Beskriv produktet med korte, enkle ord
Last opp bilde(r) - valgfritt:
Slipp bilder her, eller trykk for å velge et bilde.
Relaterte produkter
kr 35.00
En nydelig mørk luksussjokolade fra Ombar med hele 90% kakao! Denne 90% kakao-baren er ment for ekte sjokoladeelskere. Laget av kun Nacional Arriba kakao fra Ecuador, kombinert med bare 10% kokosnøttsukker for en...
15 andre produkter i samme kategori:
kr 99.00
Cocosa MCT er en smaksnøytral olje utvunnet naturlig fra ren kokos. Oljen gir deg rask energi og er perfekt for deg som er aktiv og trenger mye tilførsel av energi eller du ønsker å kutte ned på karbohydrater og...
BIOSA Femina
-10%
Tidsbegrenset tilbud
kr 224.10 kr 249.00
Økologisk melkesyregjæret drikk med tindved, tranebær og blåbær. Tindved inneholder antioksidanter og fettstoffer som øker fuktighet i hud og slimhinner. Den er også rik på omega-7, som finnes naturlig i kroppen, men...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
KSM66 Ashwagandha
-kr 50.00
Tidsbegrenset tilbud
kr 209.00 kr 259.00
KSM66 er et klinisk dokumentert og økologisk dyrket fullspektrum ekstrakt av Ashwagandha, fra tradisjonell indisk naturmedisin. Kosttilskuddet benyttes mot stress, som ofte gjør oss urolige og uopplagte og forstyrrer...
kr 135.15 kr 159.00
Solaray Sink inneholder mineralet sink, som inngår i et stort antall av kroppens biologiske prosesser og er viktig for blant annet immunforsvaret, synet og kan også bidra til å opprettholde sunn hud, hår og negler....
Sist vist

Meny

Innstillinger

Du må logge inn først

Logg inn