UDO's CHOICE Den optimale oljeblanding, 90 kapsler

Økologisk og kaldpresset olje fra vegetabilske kilder i en optimal kombinasjon av Omega-3 og Omega-6 i forholdet 2:1. Moderne kosthold har en tendens til å gi for lite omega 3. Udo’s Choice bidrar til å rette opp balansen.

Les mer om essensielle fettsyrer nedenfor.

Les mer
kr 329.00
Siste varer på lager
Beskrivelse

Essensielle fettsyrer

Kroppen produserer selv alle fettsyrer den trenger med unntak av linolsyre (LA), som er den viktigste omega-6 fettsyren og alfa-linolensyre (ALA), som er en omega-3 fettsyre. Disse to må vi få i oss gjennom maten vi spiser, eller eventuelt også som tilskudd. Derfor kaller vi dem essensielle. Disse fettsyrene er viktige for vekst og vedlikehold i kroppen. De er også viktig utgangspunkt for dannelse av andre fettsyrer som kroppen trenger.


Udo's optimale landing

Udo’s Choice ble utviklet av den kjente forskeren Udo Erasmus. Den optimale oljeblandingen er et balansert 2:1 forhold mellom de essensielle fettsyrene Omega-3 og Omega-6 for mennesker som ønsker det sunne fettet uten det usunne fettet de bør unngå. Hver eneste celle og organ i kroppen trenger å få tilført essensielle fettsyrer. Dette er den viktigste byggesteinen i cellemembranen og viktig for cellevekst. De fleste av oss får i seg for mye Omega 6 gjennom den vanlige kosten, mens inntaket av Omega-3 er for lavt i befolkningen i dag.

Oljene er ferskpresset fra plantefrø. Kun friske, økologiske planter som lin-, solsikke- og sesamfrø benyttes i pressingen. Den passer for hele familien og er velegnet for veganere og vegetarianere.

Essensielle fettsyrer har høy vitalitet og harskner fort når de utsettes for lys, varme og oksygen. Pressingen foregår derfor ved lave temperaturer, i omgivelser fri for lys og oksygen. Deretter lagres oljen kjølig på mørke flasker.

 

Ingredienser

Linfrøolje, solsikkeolje, sesamolje, kokosolje, nattlysolje, riskim- og riskliolje, soyalecitin, havrekim- og havrekliolje, tocotrienoler. Kapsel: gelatin, glyserin, vann, johannesbrød og/eller karamell.

 

Næringsinnhold

Hver kapsel inneholder 1 gram (1000 mg) 

Pr. kapsel (1000 mg)
Energi 37 kJ/ 9 kcal
Fett 1000 mg
- hvorav omega-3 fettsyrer 450 mg
- hvorav omega-6 fettsyrer 200 mg
- hvorav omega-9 fettsyrer 200 mg
Mettet fett 120 mg

  

Bruk

Som kosttilskudd 2 kapsler 1-2 ganger daglig.

Passer for hele familien og er velegnet for veganere, vegetarianere, samt gluten- og laktoseintollerante

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides.

Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Udo’s Choice er økologisk ferskvare og bør oppbevares i kjøleskap før og etter åpning. Tåler godt kortere perioder i romtemperatur, f.eks. når man er ute og reiser.

 

Les mer
Produktdetaljer
183731
Produktomtaler

Legg til en produktomtale

  • Kvalitet:
Beskriv produktet med korte, enkle ord
Last opp bilde(r) - valgfritt:
Slipp bilder her, eller trykk for å velge et bilde.
Relaterte produkter
kr 35.00
En nydelig mørk luksussjokolade fra Ombar med hele 90% kakao! Denne 90% kakao-baren er ment for ekte sjokoladeelskere. Laget av kun Nacional Arriba kakao fra Ecuador, kombinert med bare 10% kokosnøttsukker for en...
15 andre produkter i samme kategori:
kr 99.00
Cocosa MCT er en smaksnøytral olje utvunnet naturlig fra ren kokos. Oljen gir deg rask energi og er perfekt for deg som er aktiv og trenger mye tilførsel av energi eller du ønsker å kutte ned på karbohydrater og...
BIOSA Femina
-10%
Tidsbegrenset tilbud
kr 224.10 kr 249.00
Økologisk melkesyregjæret drikk med tindved, tranebær og blåbær. Tindved inneholder antioksidanter og fettstoffer som øker fuktighet i hud og slimhinner. Den er også rik på omega-7, som finnes naturlig i kroppen, men...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 199.00
Vitamin B12 er et vannløselig vitamin som er spesielt viktig  for å skape energi i musklene, og for å danne røde blodlegemer. Vitaminet kan ikke lages i kroppen og må derfor tilføres gjennom kosten. Utilstrekkelig...
Sist vist

Meny

Innstillinger

Du må logge inn først

Logg inn