Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

SOLARAY Betakaroten 15mg 50 kpsl

Solaray Betakaroten skal hjelpe deg å forberede huden på eksponering av sol. Naturlig betakaroten, en god kilde til vitamin A, viktig for slimhinner, synet og immunforsvaret og for en sunn og gylden hud.  Betakaroten er fettoppløselig og lagres blant annet i hudceller, hvor det har betydning for pigmentdannelsen.

  • Ny og sterkere

  • Hele 15 mg per kapsel

  • Naturlig betakaroten og karotenoidkompleks

  • I en base av olivenolje for godt opptak 

Les merShow less
Tidsbegrenset tilbud:
kr 186.75 kr 249.00
Merke:
Beskrivelse

Hva er betakaroten?

Betakaroten er et rød-oransje pigment som finnes naturlig i planter og frukt, spesielt i gulrøtter og grønne, gule, oransje og røde grønnsaker. Navnet kommer fra det greske “beta” og det latinske «carota» (gulrot).

Betakaroten er et provitamin, det omdannes i kroppen til vitamin A. Betakaroten er i seg selv ikke et viktig næringsstoff, men det er vitamin A, som bidrar til å opprettholde et godt syn, ivareta et sterkt immunforsvar og som bidrar til en sunn og gyllen hud.

Kilder til vitamin A er løk, gulrøtter, grønne grønnsaker og fet fisk. Fordelen med betakaroten sammenlignet med vitamin som kosttilskudd er at kroppen omdanner vitamin A etter hvert som den trenger det. Dette er bra fordi for mye vitamin A kan være skadelig. 


Solarays betakaroten

Solaray Betakaroten inneholder naturlig betakaroten fra algen Dnaliella salina og karotenoidkompleks fra annatto-olje, gulrot, sitrongress, spirlina og yamsrot. Karotenoidekomplekset ligger i en base av kaldpresset olivenolje for et godt opptak i kroppen. 

Ingredienser

Naturlig betakaroten (fra Dunaliella salina), karotenoidkompleks (annatto-olje (Bixa orellana), gulrotkonsentrat, pulver av sitrongress, spirulina og yamsrot), olivenolje. 

Gelatinkapsel: Gelatin, fuktighetsbevarer (glyserol), overflatebehandlingsmiddel (gul bivoks), emulgator (soyalecitin), fargestoff (titandioksid). 

1 kapsel (= 1 dagsdose) inneholder 15 mg betakaroten og 7 mg karotenoidkompleks


Bruk

Som kosttilskudd for voksne, ta en (1) softgel daglig, helst sammen med mat eller drikke, eller som anvist av lege. 

Oppbevares tørt og i romtemperatur.

Oppbevares utilgjengelig for barn. 

Advarsel

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides.

En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. 

Må ikke brukes av barn og unge under 18 år. 

Betakaroten 15 mg anbefales ikke til personer med høyt nikotininntak eller sårbare lunger uten etter samråd med lege. 

Informer legen din om bruk av produktet dersom du er under medisinsk behandling. Gravide bør også kontakte lege før bruk.

Produktet erstatter ikke solkrem.

  

Les merShow less
Produktdetaljer
184764
Tips & råd
Produktomtaler

Legg til en produktomtale

  • Kvalitet:
Beskriv produktet med korte, enkle ord
Last opp bilde(r) - valgfritt:
Slipp bilder her, eller trykk for å velge et bilde.
Relaterte produkter
16 andre produkter i samme kategori:
SOLARAY Selen 90 tabl.
-25%
Tidsbegrenset tilbud
kr 149.25 kr 199.00
Organisk bundet selen for godt opptak. Antioksidant som bidrar til immunsystemets normale funksjon. Organisk mineraltilskudd Inneholder selen bundet som L-selenomethionin for et normalt opptak i kroppen...
Solaray Kalium 100 kpsl
-25%
Tidsbegrenset tilbud
kr 156.75 kr 209.00
Kalium er et mineral som er viktig for kroppen og som har en viktig funksjon i å balansere ut de negative sidene ved for mye natrium (salt) i kostholdet. Det er særlig kaliums egenskaper til å balansere væskebalansen...
Solaray Kalsium 120 kpsl
-25%
Tidsbegrenset tilbud
kr 171.75 kr 229.00
Kalsium er et mineral som må tilføres gjennom mat og drikke. Behovet varierer gjennom livet, men det største kalsiumbehovet finner vi hos ungdommer i vekst, og hos gravide og ammende. For lav tilgang på kalsium kan...
kr 199.00
AminoJern er basert på Ferrochel, en patentert jernforbindelse som er spesielt skånsom og mild for mage- tarmsystemet. Ferrochel er helt trygt for gravide og ammende kvinner, tenåringer og voksne. I motsetning til de...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
SOLARAY Sink 100 kpsl
-25%
Tidsbegrenset tilbud
kr 119.25 kr 159.00
Solaray Sink inneholder mineralet sink, som inngår i et stort antall av kroppens biologiske prosesser og er viktig for blant annet immunforsvaret, synet og kan også bidra til å opprettholde sunn hud, hår og negler....
LECTINECT Mage
-25%
Tidsbegrenset tilbud
kr 299.25 kr 399.00
(2)
Lectinect Mage er utviklet for å hjelpe mot mageproblemer som hard mage, løs mage og luft i magen. Inneholder lektiner, proteiner som finnes i de fleste planter, frukter og bær, og spiller en viktig rolle i planters...
Sist vist

Meny

Innstillinger

Du må logge inn først

Logg inn