Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

SOLARAY Betakaroten 15mg 50 kpsl

Solaray Betakaroten skal hjelpe deg å forberede huden på eksponering av sol. Naturlig betakaroten, en god kilde til vitamin A, viktig for slimhinner, synet og immunforsvaret og for en sunn og gylden hud.  Betakaroten er fettoppløselig og lagres blant annet i hudceller, hvor det har betydning for pigmentdannelsen.

  • Ny og sterkere

  • Hele 15 mg per kapsel

  • Naturlig betakaroten og karotenoidkompleks

  • I en base av olivenolje for godt opptak 

Les merShow less
kr 249.00
På lager
Merke:
Beskrivelse

Hva er betakaroten?

Betakaroten er et rød-oransje pigment som finnes naturlig i planter og frukt, spesielt i gulrøtter og grønne, gule, oransje og røde grønnsaker. Navnet kommer fra det greske “beta” og det latinske «carota» (gulrot).

Betakaroten er et provitamin, det omdannes i kroppen til vitamin A. Betakaroten er i seg selv ikke et viktig næringsstoff, men det er vitamin A, som bidrar til å opprettholde et godt syn, ivareta et sterkt immunforsvar og som bidrar til en sunn og gyllen hud.

Kilder til vitamin A er løk, gulrøtter, grønne grønnsaker og fet fisk. Fordelen med betakaroten sammenlignet med vitamin som kosttilskudd er at kroppen omdanner vitamin A etter hvert som den trenger det. Dette er bra fordi for mye vitamin A kan være skadelig. 


Solarays betakaroten

Solaray Betakaroten inneholder naturlig betakaroten fra algen Dnaliella salina og karotenoidkompleks fra annatto-olje, gulrot, sitrongress, spirlina og yamsrot. Karotenoidekomplekset ligger i en base av kaldpresset olivenolje for et godt opptak i kroppen. 

Ingredienser

Naturlig betakaroten (fra Dunaliella salina), karotenoidkompleks (annatto-olje (Bixa orellana), gulrotkonsentrat, pulver av sitrongress, spirulina og yamsrot), olivenolje. 

Gelatinkapsel: Gelatin, fuktighetsbevarer (glyserol), overflatebehandlingsmiddel (gul bivoks), emulgator (soyalecitin), fargestoff (titandioksid). 

1 kapsel (= 1 dagsdose) inneholder 15 mg betakaroten og 7 mg karotenoidkompleks


Bruk

Som kosttilskudd for voksne, ta en (1) softgel daglig, helst sammen med mat eller drikke, eller som anvist av lege. 

Oppbevares tørt og i romtemperatur.

Oppbevares utilgjengelig for barn. 

Advarsel

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides.

En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. 

Må ikke brukes av barn og unge under 18 år. 

Betakaroten 15 mg anbefales ikke til personer med høyt nikotininntak eller sårbare lunger uten etter samråd med lege. 

Informer legen din om bruk av produktet dersom du er under medisinsk behandling. Gravide bør også kontakte lege før bruk.

Produktet erstatter ikke solkrem.

  

Les merShow less
Produktdetaljer
184764
Tips & råd
Produktomtaler

Legg til en produktomtale

  • Kvalitet:
Beskriv produktet med korte, enkle ord
Last opp bilde(r) - valgfritt:
Slipp bilder her, eller trykk for å velge et bilde.
Kanskje liker du også
16 andre produkter i samme kategori:
kr 249.00
Økologisk melkesyregjæret drikk med tindved, tranebær og blåbær. Tindved inneholder antioksidanter og fettstoffer som øker fuktighet i hud og slimhinner. Den er også rik på omega-7, som finnes naturlig i kroppen, men...
Flytende høydose B12
-15%
Tidsbegrenset tilbud
kr 169.15 kr 199.00
Vitamin B12 er et vannløselig vitamin som er spesielt viktig  for å skape energi i musklene, og for å danne røde blodlegemer. Vitaminet kan ikke lages i kroppen og må derfor tilføres gjennom kosten. Utilstrekkelig...
kr 269.00
SHIFT Jod inneholder jod fra en naturlig, økologisk og bærekraftig kilde. Unik kvalitet og sporbarhet av råstoffet er sikret gjennom DNA analyser. Jod er et essensielt sporstoff som blant annet er avgjørende for at...
kr 109.00
Bjäst flokker (på svensk: flingor) er en spesiell type næringsgjær (på engelsk: nutritional yeast) som ikke brukes til ølbrygging. Bjäst inneholder større mengder av B-vitaminer enn vanlig ølgjær. B-vitaminene i Bjäst...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Innstillinger

Du må logge inn først

Logg inn