Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Sukrin melkesjokolade m/kokos, 40g

Sjokolade søtet kun med de naturlige søtstoffene stevia og sukrin. Tilsatt mandler og havsalt, en klassisk kombinasjon. Hendig porsjonsstørrelse.  Deilig kaloriredusert sjokolade med kokos, som smelter på tungen. 

Les merVis mindre
kr 32.00
På lager
Merke:
Beskrivelse

Naturlig søtning

Tilsatt sukker er noe vi bør begrense mest mulig. Helsemyndighetene anbefaler at maks. 10% av kaloriinntaket kommer fra tilsatt sukker. Les mer om helserisikoen ved tilsatt sukker her. 

Kildene til tilsatt sukker er mange. Sjokolade og snop er en av dem. Det er derfor Sukrin melkesjokolade er søtet med de naturlige og kalorifrie søtstoffene erythritol (et sukkeralkohol) og stevia (et søtstoff fra bladene på steviaplanten). Fordelene med disse to søtstoffene er at de både reduserer kaloriene i sjokoladen og at gjør at sjokoladen har mindre effekt på blodsukkeret. En plate på 40 gram inneholder bare 4 g netto karbohydrater og 159 kalorier.


God smak

Sjokoladen har en fløyelsmyk konsistens. Her får du søtt og salt sammen, ordentlig digg. 


Ingredienser

Søtstoff: erythritol (Sukrin), kakaosmør, inulin, melkepulver, kakaomasse, 10 % kokosflak, emulgator: solsikkelecithin, vanilje, søtstoff steviolglykosider. Minst 35 % kakao (i melkesjokoladen). Inneholder naturlig forekommende sukkerarter. Kan inneholde spor av mandler og hasselnøtter

Nettovekt: 40 gram 


Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100g:

Pr. 100g
Energi 427 kcal
Fett 36 g
- hvorav mettede fettsyrer 24 g
Karbohydrater 34 g
- hvorav sukkerarter 7 g
- hvorav polyoler 24 g
Kostfiber 20 g
Protein 
Salt


Advarsler

Inneholder melkepulver og kan inneholde spor av mandler og hasselnøtter. 

 

 

Les merVis mindre
Produktdetaljer
273103
Produktomtaler

Legg til en produktomtale

  • Kvalitet:
Beskriv produktet med korte, enkle ord
Last opp bilde(r) - valgfritt:
Slipp bilder her, eller trykk for å velge et bilde.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Du må logge inn først

Logg inn