CLEARSPRING Chickpea miso 150g
Hvit miso, også kalt shiro miso eller kome miso, er en gjæret pasta laget av ris, bygg og soyabønner. Naturlig brygget japansk Miso med en vri, Clearspring økologisk kikert-miso er en herlig oppskrift, upasteurisert og fri for soya. Som annen tradisjonell miso, brukes pastaen til å misosuppe og som smaksforsterker i gryteretter og sauser.
-
Soyafri
-
Fermentert
-
Upasteurisert
-
Økologisk
-
Vegansk
Beskrivelse
Clearspring kikert-miso er 100% økologisk, ikke-genmodifisert, fermentert, levende, upasteurisert og egnet for veganere. Den er laget med de samme tradisjonelle japanske metodene som Clearspring Brown Rice Miso, av en tredje generasjons familieprodusent i Nagano. Gir en jevn, rik smak som perfekt balanserer den nøtteaktige søte smaken av kikærter med den umamirike smaken av tradisjonell miso. Den er utrolig allsidig. Kan brukes til å lage misosuppe, stuinger, gryteretter, dressinger eller brukes som krydder eller glasur.
Bruk
Bruk til å lage misosuppe og ellers til å berike smaken av gryteretter og sauser. Løs opp i litt vann og tilsett deretter mot slutten av matlagingen.
Oppbevares på et kjølig, mørkt sted
Sett i kjøleskap etter åpning og brukes innen 3 måneder.
Ingredienser
Kikerter* (47%), kulturris* (34%), havsalt, vann.
*=økologisk
Netto innhold 150g
Næringsinnhold
Næringsinnhold per 100 g:
Energi 686kJ/163kcal
Fett 2,1g
Hvorav mettede fettsyrer 0,3g
Karbohydrater 26g
Hvorav sukkerarter 19g
Protein 6,8g
Salt 11,8g
Legg til en produktomtale