Bio-Dophilus 90 kapsler

Inneholder 8 milliarder gode melkesyrebakterier pr kapsel og brukes ved ubalanse i tarmen.  Gunstig ved urolig mage.  Regelmessig inntak av utvalgte melkesyrebakterier kan bidra til å endre og normalisere tarmfloraens sammensetning og dermed omsetningen av næringsstoffer og bioaktive substanser i tarmen i perioder med ubalanse.

Se nedenfor hvis vil bite mer om melkesyrebakterier.

Les merShow less
Tidsbegrenset tilbud:
kr 303.20 kr 379.00
Merke:
Beskrivelse

Melkesyrebakterier

Bakterier er en naturlig del av menneskekroppen, og veldig mange av bakteriene befinner seg i tarmen. Både lettere og mer alvorlige funksjonsproblemer i tarmen har sannsynligvis sammenheng med forstyrrelser i tarmens mikroflora (Andersson H, Asp N-G, Bruce Å, Roos S, Wadström T, Wold AE. Health effects of probiotics and prebiotics: A literature review on human studies).

Det området som har fått størst oppmerksomhet, er virkninger av probiotika ved forebygging og lindring av lettere diarétilstander. Det er allment akseptert at en balansert tarmmikroflora har stor betydning for å forhindre mikrobielle infeksjoner. 

Melkesyrebakteriene Lactobacillus acidophilus og Bifidobacterium bifidum er bakterier som utfyller hverandre og hjelper til med å opprettholde en sunn fordøyelse. De er eksempler på probiotiske organismer som skal skape balanse i mikrofloraen. De skal selv være uskadelige samtidig som de skal motvirke sykdomsfremkallende organismer. Melkesyrebakterier er "snille" bakterier. 

I alle syrnede meieriprodukter som syrnet melk og yoghurt finnes det ulike melkesyrebakterier, men de fleste av disse klarer ikke å overleve gjennom magens sure miljø. Det finnes likevel noen varianter av melkesyrebakterier som overlever, og som derfor kan bosette seg i tarmen. 

Dokumentasjonen viser at en styrking av den naturlige tarmmikrofloraen kan medvirke til å forebygge og lindre lettere fordøyelsesbesvær som skyldes tarminfeksjoner, antibiotikabruk eller en uregelmessig og stresset livsstil. 


Bio-dophilus

Bio-dophilus inneholder ubrutte kjeder av frysetørrede mikroorganismer. Kontakt med fuktighet og varme aktiviserer disse fra sin dvale. Bio-dophilus brukes ved ubalanse i den normale tarmfloraen. Kan hjelpe mot treg og løs mage. Brukes ved urolig mage, f.eks. på reise. 


Bruk

Ved lettere ubalanse i fordøyelsen, 1-2 kapsler daglig med drikke. Gjerne før leggetid.

Oppbevares best i kjøleskap, men kan oppbevares i romtemperatur i perioder og under transport/på reise.


Ingredienser

Psylliumfrø (Psyllii semen), fruktooligosakkarider, kapsel (hydroksypropylmetylcellulose), Lactobacillus acidophilus, bifidus longum, lactobacillus casei, lactobacillus plantarum, S. thermophillus, L. rhamnosus, lactobacillus salivarius, lactobacillus bulgaricus.


Innhold per anbefalt døgndose:

1 kapsel 2 kapsler
Melkesyrebakterier 8 mrd 16 mrd


Advarsler

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd skal ikke erstatte en variert kost og en sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn. Informer legen din om bruk av produktet hvis du er under medisinsk behandling.

 

 

Les merShow less
Produktdetaljer
403267
Produktomtaler

Legg til en produktomtale

  • Kvalitet:
Beskriv produktet med korte, enkle ord
Last opp bilde(r) - valgfritt:
Slipp bilder her, eller trykk for å velge et bilde.
Relaterte produkter
16 andre produkter i samme kategori:
kr 65.00
Havrekli er det spiselige, ytre laget på selve havrekornet. Denne organiske havreklien kan spises som det er, på yoghurt eller blandet i müsli. Havrekli kan også brukes som ingrediens i retter som grøt, posteier og...
kr 249.00
Økologisk melkesyregjæret drikk med tindved, tranebær og blåbær. Tindved inneholder antioksidanter og fettstoffer som øker fuktighet i hud og slimhinner. Den er også rik på omega-7, som finnes naturlig i kroppen, men...
kr 369.00
For å føle seg vel er det viktig med et velfungerende fordøyelsessystem. Når fordøyelsen fungerer som det skal, kan kroppen utnytte næringsstoffene den får gjennom maten du spiser. Når magen er i ulage, kan du føle...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 199.00
Vitamin B12 er et vannløselig vitamin som er spesielt viktig  for å skape energi i musklene, og for å danne røde blodlegemer. Vitaminet kan ikke lages i kroppen og må derfor tilføres gjennom kosten. Utilstrekkelig...
Sist vist
Bio-Dophilus 90 kapsler Bio-Dophilus 90 kapsler
-20%
Tidsbegrenset tilbud
kr 303.20 kr 379.00
Inneholder 8 milliarder gode melkesyrebakterier pr kapsel og brukes ved ubalanse i tarmen.  Gunstig ved urolig mage.  Regelmessig inntak av utvalgte melkesyrebakterier kan bidra til å endre og normalisere tarmfloraens...

Meny

Innstillinger

Du må logge inn først

Logg inn