Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

LECTINECT Mage

Lectinect Mage er utviklet for å hjelpe mot mageproblemer som hard mage, løs mage og luft i magen. Inneholder hyllebær som kan støtte immunsystemet. Nå med ny og bedre formulering – tilsatt kalsium, som bidrar til at fordøyelsesenzymer fungerer normalt.

  • Inneholder hyllebær for immunsystemet

  • Mot alminnelige mageproblemer

  • Nå også tilsatt kalsium for å hjelpe fordøyelsesenzymene

Les merVis mindre
kr 399.00
På lager
Beskrivelse

Hva er lektiner ?

Hyllebær er historisk kjent for å kunne støtte immunforsvaret. Siden 2007 har hyllebær vært hovedkomponenten i Lectinect Mage.
Lectinect har utviklet en unik prosess slik at hyllebærene forblir biologisk aktive. Dette gjør at kroppen raskt kan gjøre seg nytte av disse viktige bærene.


Derfor er Lectinect nå tilsatt kalsium

Fordøyelsesenzymer spiller en viktig rolle i kroppens evne til å ta opp næring. Hvis kroppen ikke har tilstrekkelig med slike enzymer kan det gi vanlige mageproblemer som luft i magen, treg mage, hard mage og løs mage. Derfor er Lectinect nå tilsatt kalsium som bidrar til at fordøyelsesenzymer fungerer normalt.


Utviklet i Norge og bestselger siden 2007

Lectinect Mage er utviklet i Norge og ble lansert i 2007. Produktet ble raskt en bestselger mot mageproblemer. Hver dag er det tusenvis av nordmenn som tar en tablett eller to med Lectinect Mage. Etter at produktet ble oppdatert med kalsium er tilbakemeldingene fra fornøyde kunder at produktet er blitt enda bedre – og virker raskere.


Bruk

Anbefalt døgndose: 1 - 2 tabletter per dag tas sammen med vann eller mat. Bør ikke tas på tom mage. Normalt forbruk er 1 tablett, men ved tyngre mageproblemer kan dosen dobles. Tas da både morgen og kveld. Bør benyttes sammenhengende i minst 2 måneder.

Oppbevares tørt ved romtemperatur.


Ingredienser

Lectinect® konsentrat fremstilt av hyllebær (Sambucus nigra), kalsiumkarbonat, fyllstoff (mikrokrystallinsk cellulose), surhetsregulerende middel (sitronsyre), antiklumpemiddel (trikalsiumfosfat), fuktighetsbevarende middel (magnesiumsalt av fettsyrer), stabilisator (kalsiumklorid), konserveringsmiddel (NATRIUMBENZOAT og kaliumsorbat).

Innhold per anbefalt døgndose:

1 tablett % av RI* 2 tabletter % av RI
Lectinect® konsentrat fremstilt av hyllebær 400 mg 800 mg
Kalsium 120 mg 15% 240 mg 30%

*RI = Referanseinntak

Referanseinntak angir hvilke mengder vitaminer og mineraler som er tilstrekkelig til å gi et godt næringsinntak for en voksen gjennomsnittsperson. Verdiene er ment til å fungere som rettesnor for et sunt kosthold, men er ikke ment som individuelle kostråd.


Advarsler

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd skal ikke erstatte en variert kost og en sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn. Informer legen din om bruk av produktet hvis du er under medisinsk behandling.

Innholder Lectinect Mage inneholder hyllebær og benzosyre (natriumbenzoat). Noen få mennesker kan få allergiske reaksjoner fra hyllebær. Videre kan noen reagere på benzosyre (natriumbenzoat), som er et lovlig og vanlig brukt konserveringsmiddel, og som også finnes naturlig i bær (bl.a i tyttebær og hyllebær). Mattilsynet fraråder at barn under 3 år får produkter med benzosyre/natriumbenzoat, og derfor må ikke barn under 3 år få Lectinect Mage.

 

 

Les merVis mindre
Produktdetaljer
603702
Tips & råd
Produktomtaler(2)
Totalvurdering
5
2 Omtaler
Kvalitet
(5)
Jeg er fornøyd med forsendelsen

Legg til en produktomtale

  • Kvalitet:
Beskriv produktet med korte, enkle ord
Last opp bilde(r) - valgfritt:
Slipp bilder her, eller trykk for å velge et bilde.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Du må logge inn først

Logg inn