HELIOS økologisk tacokrydder, 70g

Klassisk meksikansk tacokrydder med autentisk smak og gode, rene råvarer

Les merShow less
kr 45.00
På lager
Merke:
Beskrivelse

 

Helios økologisk tacokrydder 

Ikke tilsatt sukker og akkurat passe sterkt, med ren, frisk smak av koriander, spisskummen og cayennepepper.

Det inneholder ingen kunstige tilsetninger og er ikke tilsatt sukker – et tacokrydder akkurat som om du skulle blandet den selv.

Hver råvare er varsomt behandlet for å beholde mest mulig av den naturlige smaken, fargene og aromaene. I Mexico handles ingrediensene til tacokrydder separat og blandingen er hver kokks hemmelighet. Helios sitt tacokrydder ligger tett opp til denne tradisjonen og det brukt utvalgte råvarer som revet økologisk sitron og himalayasalt i stedet for vanlig salt. Blandingen inneholder heller ingen kunstig smaksforsterker eller andre kunstige tilsetninger, og det er ikke tilsatt sukker. Rett og slett et tacokrydder akkurat som om du skulle blandet den selv.

Og som alt fra Helios, er den økologisk. Det betyr blant annet at den er produsert uten bruk av kunstgjødsel og sprøytemidler. Bra for deg og bra for landbruket. 

 

Ingredienser

Himalayasalt (22 %), løk, hvitløk, paprika, koriander, sennepsmel, pulver av hel sitron (8,5 %), spisskummen, oregano, sort pepper, sterk paprika, cayennepepper.

Nettoinnhold 70g

 

Bruk

Bruk to til tre spiseskjeer til omtrent 400 g kjøttdeig, kylling eller soya. Holder til 3–4 tacomiddager. Helt uten tilsetningsstoffer. Fordi vi ikke bruker antiklumpemiddel kan blandingen klumpe seg, og bør ristes før bruk

Oppbevaring: Tørt, ikke over normal romtemperatur.

 

Les merShow less
Produktdetaljer
272728
Produktomtaler

Legg til en produktomtale

  • Kvalitet:
Beskriv produktet med korte, enkle ord
Last opp bilde(r) - valgfritt:
Slipp bilder her, eller trykk for å velge et bilde.
Relaterte produkter
kr 35.00
En nydelig mørk luksussjokolade fra Ombar med hele 90% kakao! Denne 90% kakao-baren er ment for ekte sjokoladeelskere. Laget av kun Nacional Arriba kakao fra Ecuador, kombinert med bare 10% kokosnøttsukker for en...
16 andre produkter i samme kategori:
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Innstillinger

Du må logge inn først

Logg inn