Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Cocosa økologisk kokossukker 500g

Laget av nektar fra kokosblomster som gir et gyldenbrunt sukker med en deilig smak med hint av karamell. Lett og praktisk å bruke. Bytt ut vanlig raffinert sukker i 1:1 forhold med kokossukker og nyt det i bakverk, smoothies, kaffe, te og mye mer. Kokossukker har en lavere glykemisk indeks og inneholder en mindre andel sukrose enn vanlig sukker.

Les merShow less
kr 119.00
På lager
Merke:
Beskrivelse

Slik lages økologisk og uraffinert kokosblomstsukker

Cocosa kokossukker er et rent naturprodukt fra Indonesia, men de kommer ikke fra kokosnøttene, som du kanskje ville trodd. Kokossukker lages av blomstene på planten. Nektar fra blomstene høyt oppe på kokospalmene høstes først for hånd og kokes i løpet av et par timer ned til en konsentrert karamellignende sirup. Denne tørkes og males opp til et fint, gylden brunt sukker. I hele sør-øst Asia har de laget sukker på denne måten i flere hundre år. Cocosa sukker kommer fra bærekraftig og økologisk dyrkede kokospalmer. 


Smak

Kokossukker har en subtil sødme, nesten som brunt sukker men med et lite hint av karamell (kokossukker smaker ikke kokos). Den runde smaken og den gyldne fargen skyldes at sukkeret ikke er raffinert. Dette er sukker rett fra naturen. 


Kokossukker sammenlignet med andre søtningsmidler

Kokossukker inneholder i motsetning til vanlig, raffinert sukker, spor av vitaminer og mineraler, som jern, magnesium, sink, kalsium og kalium, samt kostfiberet inulin. Inulin gjør at den glykemiske indeksen er lavere enn for vanlig sukker. En annen fordel med kokossukker er den den gode karamelliserte  smaken. Men det er viktig å huske at kokossukker inneholder nesten like mye kalorier som vanlig sukker. Brukes derfor med måte.


Ingredienser

100% økologisk, uraffinert kokossukker. 

Netto innhold: 500g


Næringsinnhold

Pr. 100 g
Energi 1634 kJ/ 385 kcal
Fett < 0,5 g
- hvorav mettet fett 0,1 g
Karbohydrater 94 g
- hvorav sukkerarter 93 g
Kostfiber 0,8 g
Protein 1,4 g
Salt 0,28 g


Bruk

Perfekt til baking. Enkelt og praktisk, bytt bare ut vanlig sukker i forholdet 1:1. Den fyldige og runde karamellsmaken er perfekt i cookies og kaker. Bruker du sukker på frokostblandingen eller grøten, er kokossukker tingen. Men kokossukker er veldig allsidig og kan brukes i desserter, varme drikker og egentlig i alle oppskrifter med vanlig sukker. 


Advarsler

Selv om den glykemiske indeksen er lavere (35) enn vanlig sukker, er kaloriinnholdet nesten like høyt. Kokosblomstsukker bør nytes med måte. 

 

Les merShow less
Produktdetaljer
374249
Produktomtaler

Legg til en produktomtale

  • Kvalitet:
Beskriv produktet med korte, enkle ord
Last opp bilde(r) - valgfritt:
Slipp bilder her, eller trykk for å velge et bilde.
Kanskje liker du også
kr 89.00
Ny og forbedret utgave av Fibersirup fra Funksjonell Mat. Dette er en sirup med bare 2% sukkerarter og 50% av kaloriene i honning og sirup. Sukrinsirup er snill mot blodsukkeret og tilfører kroppen fiber, som er...
kr 93.00
Kalorifattig sukkererstatning med rund smak. Sukrin Gold er en blanding av fem ulike søtningsstoff. Alle helt naturlige. Den unike blandingen kombinerer fordelene med de forskjellige ingrediensene. Sukrin Gold har en...
kr 89.00
Cocosa MCT er en smaksnøytral olje utvunnet naturlig fra ren kokos. Oljen gir deg rask energi og er perfekt for deg som er aktiv og trenger mye tilførsel av energi eller du ønsker å kutte ned på karbohydrater og...
1 andre produkter i samme kategori:
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Innstillinger

Du må logge inn først

Logg inn