BIOSYM Omni-immun, 60 vegkapsler

Omni-Immune inneholder en unik naturlig ingrediens, EpiCor® (fermentert gjær), som har vært gjenstand for veldig spennende forskning.

Omni-Immune er fri for animalske ingredienser og er dermed også egnet for veganer. Produktet er registrert av The Vegan Society, UK. Produktet er fritt for gluten, soy og laktose.

Les mer
kr 254.15 kr 299.00
Siste varer på lager
Merke:
Beskrivelse

Epicor

EpiCor® kan defineres som et whole food fermentat. Dette betyr at EpiCor® består av naturlige ingredienser som beta-gllukan, proteiner, fiber, polyfenoler, vitaminer, aminosyrer og mange flere metabolitter. Disse forekommer alle i mindre mengder og er derfor ikke deklarert i Omni-Immune, men den totale summen av disse skaper en synergi som bidrar til å gi den positive effekten som har kommet frem i kliniske studier. Selve begrepet fermentat refererer til den spesielle gjæringsprosessen der gjær brukes til å trekke ut de mange næringsstoffene, og metabolitter som finnes i EpiCor®. Det skjer under en skånsom prosess der ingenting går til spille.

EpiCor® er mer enn bare et enkelt gjærprodukt. Det er ikke et ekstrakt som har blitt kjemisk ekstrahert, som kan være tilfelle med isolerte beta-gllukaner. Det er en whole food fermentat som beskrevet ovenfor. Sagt på en annen måte fungerer EpiCor® som en slags multi"vitamin" for immunsystemet, i motsetning til for eksempel beta-gllukaner, som kan beskrives som en mono"vitamin". 


Godkjente helsepåstander

Det er for tiden, til tross for den omfattende dokumentasjonen, ingen offisielle helsepåstander på EpiCor®. Derfor vises det til relevante helsepåstander fra sink, som er lagt til i Omni-Immune. Disse er beskrevet nedenfor.

Sink bidrar til å opprettholde immunsystemets normale funksjon. Mineralet bidrar også til å beskytte cellene mot oksidativt stress.


For veganere og vegetarianere

For veganere og vegetarianere er det godt å vite at Biosym Omni-immune ikke inneholder animalske ingredienser. Sink er noe vi får gjennom kjøtt, melk, ost og fullkornsprodukter, så er man vegetar eller veganer kan tilskudd av sink være en god idé å supplere kosten med.


Bruk

Anbefalt døgndose: 1-2 tabletter 3 ganger daglig og/eller 1-3 tabletter om kvelden. Oppbevares tørt og kjølig.


Ingredienser

EpiCor® (Saccharomyces cerevisiae fermentat), vegetabilsk kapsel (hyroksypropylmetylcellulose), sinkpikolinat.

Oppgitt innhold per anbefalt døgndose 1 kapsel

Innhold mengde % av RI

Fermentert gjær (EpiCor®) 500 mg -

Sink 1,5 mg 15%

Advarsel

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Les mer
Produktdetaljer
299920
Produktomtaler

Legg til en produktomtale

  • Kvalitet:
Beskriv produktet med korte, enkle ord
Last opp bilde(r) - valgfritt:
Slipp bilder her, eller trykk for å velge et bilde.
Relaterte produkter
kr 135.15 kr 159.00
Solaray Sink inneholder mineralet sink, som inngår i et stort antall av kroppens biologiske prosesser og er viktig for blant annet immunforsvaret, synet og kan også bidra til å opprettholde sunn hud, hår og negler....
16 andre produkter i samme kategori:
kr 175.00
Echinaforce er det originale solhattproduktet og anbefales særlig forebyggende mot forkjølelse. Echinaforce er et rent planteuttrekk fra frisk rød solhattplante.  Scroll ned hvis du vil lese mer om Echinaforce og...
kr 199.00
Vitamin C pulver inneholder sitrusekstrakt, acerola og nype og er rik på bioflavonoider. Brukes når du trenger å styrke immunforsvaret. Pulveret er syrenøytralt og derfor skånsomt for magen. Les mer c-vitaminer...
VITA BIOSA med urter 1L
-10%
Tidsbegrenset tilbud
kr 296.10 kr 329.00
Vita Biosa urter er en blanding av økologiske krydderurter som er melkesyregjæret med Biosa sin spesielle blanding av godt dokumenterte og vitale stammer av viktige melkesyrebakterier. Urteblandingen i Vita Biosa...
Sist vist

Meny

Innstillinger

Du må logge inn først

Logg inn