Økosjokolade FOS, 300g
FOS er en forkortelse for Frukto-oligoakkariderer, et naturlig søtningsmiddel som kroppen ikke tar opp og som derfor ikke påvirker blodsukkeret. FOS fungerer samtidig prebiotisk ved at det stimulerer veksten av snille tarmbakterier.
-
• Søtsmak som minner om sukker
-
• Påvirker ikke blodsukkeret
-
• Prebiotisk
Probiotisk sukkererstatning
Frukto-oligosakkarider er en type polysakkarider som finnes mye av i en del grønnsaker. Dette er enkle sukkerarter som kroppen ikke klarer å spalte og nedbryte fordi den mangler det nødvendige enzymet. FOS fortsetter derfor direkte inn i tykktarmen hvor den stimulerer bakteriefamilien Bifidobacterium, som er veldig nyttig mot treg mage.
Lag din egen sjokolade med Økosjokolade
Økosjokolade har mange fine produkter som gjør at du selv kan lage den aller beste sjokoladen. Prinsippet er egentlig veldig enkelt. Ved å bruke de beste råvarene, får du også den beste sjokoladen.
Økologiske landbruk
Matvarer fra økologisk landbruk er framstilt uten kunstgjødsel og kjemisk-syntetiske plantevernmidler. Det er ikke tilsatt kunstige aroma- og fargestoffer og det er strenge restriksjoner for bruk av konserveringsmidler. All bruk av genmodifiserte produkter er forbudt.
Bruk
Begynn forsiktig første gang du bruker FOS (1-2 teskjeer); de gode tarmbakteriene kan få en "boost". Bruk FOS sammen med f.eks. agavesirup eller kokosblomstsukker i sjokoladen for en deilig sjokolade som er bra for fordøyelsen-
Ingredienser
Frukto-oligosakkarider fra sikorirot.
Nettovekt: 300 gram
Næringsinnhold
Pr. 100 g | |
Energi | 795 kJ/ 198 kcal |
Fett | 0 g |
Karbohydrater | 3 g |
- hvorav sukkerarter | 3 g |
Protein | 0 g |
Salt | 0 g |
Legg til en produktomtale