Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Probioform 2l - bredspektret melkesyrebakterier 2l BIB

Levende probiotika med enzymer. Probioform er naturlig bredspektret probiotika som tilsvarer den bakteriefloraen som er optimal for kroppen. 

Probiotika er laget fra en patentert formel med gunstige levende bakterier, syrer, enzymer og villgjær. Tilfører og støtter et optimalt miljø for alle gode bakterier i tarmfloraen.

  • Balanserer tarmsystemet

  • Reduserer opphopningen av avfallsstoffer og betennelser i tarmen

  • Øker tarmens evne til å produsere og absorbere vitaminer, enzymer, proteiner og korte fettstoffer

  • Inneholder også villgjær som kan balansere ned Candida og redusere lysten på sukker

  • Enkel å bruke

  • Rekker til 1 – 2 måneders forbruk

Les merVis mindre
kr 509.00 kr 559.00
På lager
Beskrivelse

Melkesyrebakterier

Melkesyrebakterier kalles de bakterier som støtter kroppens arbeid i å forbrenne og spalte mat og produksjon av enzymer og enkelte vitaminer. Det normale menneskets fordøyelseskanal inneholder ca. 400 forskjellige typer melkesyrebakterier. Et høyt innhold av melkesyrebakterier hindrer og minsker framveksten av skadelige bakterier og fremmer et friskt fordøyelsessystem.

Vi trenger melkesyrebakterier for å forbedre næringsopptaket, øke immunforsvarets kapasitet og skape balanse i magen.

Mat fremstilles i dag ofte på en industriell måte og med bruk av kjemikalier og kunstgjødsel. Dette fører til mindre næring i maten, samt til at maten inneholder mindre eller ingen naturlige melkesyrebakterier.

I tillegg koker, steker, friterer eller bearbeidet vi maten i mikrobølgeovn. Dette fører til at de bakterier som finnes i maten dør, og maten blir ”steril” og inneholder veldig lite eller ingen melkesyrebakterier. I stedet får vi i oss mer og mer antibiotiske (bakteriedrepende) substanser via maten, men også for eksempel via såpemiddelrester og tannkrem.


Probioform kan hjelpe magen

Probioform er en flytende aktivt bredspektret melkesyrebakterie med tre hovedkomponenter: Melkesyrebakterier, villgjær og enzymer som raskt bygger opp den naturlige tarmfloraen. Når tarmfloraen fungerer best mulig, kan den bryte ned toksiner, samt hjelpe til å skape vitaminer og enzymer på en effektiv måte. Probioform ble utviklet av Dr Hiega i Japan og er et resultat av hans tredveårige studier og forskning på feltet. Konklusjonen på forskningen viser at det finnes bakterier i naturen og i fordøyelsessystemet som har en viktig funksjon for magen og som jobber for å skape balanse. Når bakteriebalansen er best mulig, produserer bakteriene enzymer og vitaminer, samt bryter ned proteiner til aminosyrer. De hjelper også til med opptaket av mineraler og sporstoffer. Probioform leveres i en Bag-In-Box som ikke slipper inn lys eller syre, noe som gjør at holdbarheten er ca ett år i romtemperatur.


Immunforsvaret

Probioform styrker immunforsvaret. Ca 70% av immunforsvaret vårt er påvirket av tarmfloraen vår. Kan hjelpe kroppen å gjenvinne balanse ved kandida (sopp) overvekst. Ved å styrke kroppens eget immunforsvar og å styrke kroppens gode bakterier. ¨

Probioform kan være med å minske betennelser i tarmen. En tarm med fungerende tarmflora hjelper til ved dannelsen av serotonin og melatonin.som skyldes tarminfeksjoner, antibiotikabruk eller en uregelmessig og stresset livsstil. 

Les merVis mindre
Produktdetaljer
708424
Ingredienser og bruk
Produktomtaler(4)
Totalvurdering
5
4 Omtaler
Kvalitet
(5)
Veldig fornøyd med dette produktet! Jeg liker at det er i flytende form.

Legg til en produktomtale

  • Kvalitet:
Beskriv produktet med korte, enkle ord
Last opp bilde(r) - valgfritt:
Slipp bilder her, eller trykk for å velge et bilde.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Du må logge inn først

Logg inn