Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Probioform 2l - bredspektret melkesyrebakterier 2l BIB

Levende probiotika med enzymer. Probioform er naturlig bredspektret probiotika som tilsvarer den bakteriefloraen som er optimal for kroppen. 

Probiotika er laget fra en patentert formel med gunstige levende bakterier, syrer, enzymer og villgjær. Tilfører og støtter et optimalt miljø for alle gode bakterier i tarmfloraen.

  • Balanserer tarmsystemet

  • Reduserer opphopningen av avfallsstoffer og betennelser i tarmen

  • Øker tarmens evne til å produsere og absorbere vitaminer, enzymer, proteiner og korte fettstoffer i tarmen

  • Inneholder også villgjær som kan balansere ned Candida og redusere lyste på sukker

  • Enkel å bruke

  • Rekker til 1 – 2 måneders forbruk

Les merShow less
Tidsbegrenset tilbud:
kr 479.00 kr 549.00
Siste varer på lager
Beskrivelse

Melkesyrebakterier

Melkesyrebakterier kalles de bakterier som støtter kroppens arbeid i å forbrenne og spalte mat og produksjon av enzymer og enkelte vitaminer. Det normale menneskets fordøyelseskanal inneholder ca. 400 forskjellige typer melkesyrebakterier. Et høyt innhold av melkesyrebakterier hindrer og minsker framveksten av skadelige bakterier og fremmer et friskt fordøyelsessystem.

Vi trenger melkesyrebakterier for å forbedre næringsopptaket, øke immunforsvarets kapasitet og skape balanse i magen.

Mat fremstilles i dag ofte på en industriell måte og med bruk av kjemikalier og kunstgjødsel. Dette fører til mindre næring i maten, samt til at maten inneholder mindre eller ingen naturlige melkesyrebakterier.

I tillegg koker, steker, friterer eller bearbeidet vi maten i mikrobølgeovn. Dette fører til at de bakterier som finnes i maten dør, og maten blir ”steril” og inneholder veldig lite eller ingen melkesyrebakterier. I stedet får vi i oss mer og mer antibiotiske (bakteriedrepende) substanser via maten, men også for eksempel via såpemiddelrester og tannkrem.


Probioform kan hjelpe magen

Probioform er en flytende aktivt bredspektret melkesyrebakterie med tre hovedkomponenter: Melkesyrebakterier, villgjær og enzymer som raskt bygger opp den naturlige tarmfloraen. Når tarmfloraen fungerer best mulig, kan den bryte ned toksiner, samt hjelpe til å skape vitaminer og enzymer på en effektiv måte. Probioform ble utviklet av Dr Hiega i Japan og er et resultat av hans tredveårige studier og forskning på feltet. Konklusjonen på forskningen viser at det finnes bakterier i naturen og i fordøyelsessystemet som har en viktig funksjon for magen og som jobber for å skape balanse. Når bakteriebalansen er best mulig, produserer bakteriene enzymer og vitaminer, samt bryter ned proteiner til aminosyrer. De hjelper også til med opptaket av mineraler og sporstoffer. Probioform leveres i en Bag-In-Box som ikke slipper inn lys eller syre, noe som gjør at holdbarheten er ca ett år i romtemperatur.


Immunforsvaret

Probioform styrker immunforsvaret. Ca 70% av immunforsvaret vårt er påvirket av tarmfloraen vår. Kan hjelpe kroppen å gjenvinne balanse ved kandida (sopp) overvekst. Ved å styrke kroppens eget immunforsvar og å styrke kroppens gode bakterier. ¨

Probioform kan være med å minske betennelser i tarmen. En tarm med fungerende tarmflora hjelper til ved dannelsen av serotonin og melatonin.som skyldes tarminfeksjoner, antibiotikabruk eller en uregelmessig og stresset livsstil. 


Bruk

Anbefalt bruk: 1-2ss (15-30ml) i et stort glass vann eller juice, 1 til 2 ganger daglig. Inntas på fastende mage eller sammen med måltid. Begynn forsiktig med 1ts (5ml) og trapp opp dosen gradvis. Kan virke lakserende. Kan spes ut med væske under 39 grader.

Kan oppbevares på kjøkkenbenken eller kjøleskap for friskere smak. Unngå direkte sollys.

Vendes før bruk.

Probioform er lett å dosere og lagres i romtemperatur i ett år, selv etter åpning. Med 133 doser pr. boks rekker den til ca. 2 måneder forbruk. Vegansk og uten tilsetningsstoffer og Inulin-FOS.

Anbefalt døgndose: 15 ml blandet i vann/juice morgen og kveld (dvs. totalt 30 ml)..


Ingredienser

Vann, Lactobacilli casei, Lactobacilli plantarum, Sacchoramyces cerevisjae, melkesyre, eddiksyre. pH 3,7. Inneholder minimum 1 million CFU/ml på tapningstidspunktet og ved utløpsdato.


Advarsler

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd skal ikke erstatte en variert kost og en sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn. Informer legen din om bruk av produktet hvis du er under medisinsk behandling.

Les merShow less
Produktdetaljer
708424
Produktomtaler(3)
Totalvurdering
5
3 Omtaler
Kvalitet
(5)
Veldig fornøyd med dette produktet! Jeg liker at det er i flytende form.

Legg til en produktomtale

  • Kvalitet:
Beskriv produktet med korte, enkle ord
Last opp bilde(r) - valgfritt:
Slipp bilder her, eller trykk for å velge et bilde.
Relaterte produkter
LECTINECT Mage LECTINECT Mage
-25%
Tidsbegrenset tilbud
kr 299.25 kr 399.00
(2)
Lectinect Mage er utviklet for å hjelpe mot mageproblemer som hard mage, løs mage og luft i magen. Inneholder lektiner, proteiner som finnes i de fleste planter, frukter og bær, og spiller en viktig rolle i planters...
16 andre produkter i samme kategori:
kr 249.00
Økologisk melkesyregjæret drikk med tindved, tranebær og blåbær. Tindved inneholder antioksidanter og fettstoffer som øker fuktighet i hud og slimhinner. Den er også rik på omega-7, som finnes naturlig i kroppen, men...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 199.00
AminoJern er basert på Ferrochel, en patentert jernforbindelse som er spesielt skånsom og mild for mage- tarmsystemet. Ferrochel er helt trygt for gravide og ammende kvinner, tenåringer og voksne. I motsetning til de...
Sist vist

Meny

Innstillinger

Du må logge inn først

Logg inn