UDO'S Choice Probiotika Super 8, 30 kpsl

Høykonsentrert og bredspektret melkesyretilskudd. Inneholder 46milliarder gode melkesyrebakterier pr kapsel og brukes ved ubalanse i tarmen.  Gunstig ved urolig mage.  Regelmessig inntak av utvalgte melkesyrebakterier kan bidra til å endre og normalisere tarmfloraens sammensetning og dermed omsetningen av næringsstoffer og bioaktive substanser i tarmen i perioder med ubalanse.

Se nedenfor hvis vil bite mer om melkesyrebakterier.

Les mer
kr 449.00
På lager
Beskrivelse

Melkesyrebakterier

Bakterier er en naturlig del av menneskekroppen, og veldig mange av bakteriene befinner seg i tarmen. Både lettere og mer alvorlige funksjonsproblemer i tarmen har sannsynligvis sammenheng med forstyrrelser i tarmens mikroflora (Andersson H, Asp N-G, Bruce Å, Roos S, Wadström T, Wold AE. Health effects of probiotics and prebiotics: A literature review on human studies).

Det området som har fått størst oppmerksomhet, er virkninger av probiotika ved forebygging og lindring av lettere diarétilstander. Det er allment akseptert at en balansert tarmmikroflora har stor betydning for å forhindre mikrobielle infeksjoner. 

Melkesyrebakteriene Lactobacillus acidophilus og Bifidobacterium bifidum er bakterier som utfyller hverandre og hjelper til med å opprettholde en sunn fordøyelse. De er eksempler på probiotiske organismer som skal skape balanse i mikrofloraen. De skal selv være uskadelige samtidig som de skal motvirke sykdomsfremkallende organismer. Melkesyrebakterier er "snille" bakterier. 

I alle syrnede meieriprodukter som syrnet melk og yoghurt finnes det ulike melkesyrebakterier, men de fleste av disse klarer ikke å overleve gjennom magens sure miljø. Det finnes likevel noen varianter av melkesyrebakterier som overlever, og som derfor kan bosette seg i tarmen. 

Dokumentasjonen viser at en styrking av den naturlige tarmmikrofloraen kan medvirke til å forebygge og lindre lettere fordøyelsesbesvær som skyldes tarminfeksjoner, antibiotikabruk eller en uregelmessig og stresset livsstil. 


Udo’s Choice Probiotika Super 8

Udo`s Choice super 8 er kraftige og bredspektrede melkesyrebakterier tilpasset alle aldersgrupper.  Dette melkesyrebakterie-tilskuddet er spesielt konsentrert og bredsprektret. Det inneholder et spesielt høyt antall melkesyrebakterier.

Fordøyelsessystemet og tarmfloraen består av mange forskjellige melkesyrebakterier. En sunn tarmflora består av ca 400 bakteriearter, som hver igjen består av ulike stammer. 


Bruk

Ved lettere ubalanse i fordøyelsen, 1-2 kapsler pr dag. Inntas rett etter måltid. 

Oppbevares best i kjøleskap, men kan oppbevares i romtemperatur i perioder og under transport/på reise. Kan fryses for lengre holdbarhet.


Ingredienser

Fyllemiddel (mikrokrystallinsk cellulose), aktive probiotiske celler, fortykningsmiddel (hydroksypropylmetylcellulose), antiklumpemiddel (magnesiumsalter av fettsyrer), antioksidant (askobinsyre).

Innhold pr anbefalt døgndose:  42 mrd melkesyrebakterier


Advarsler

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd skal ikke erstatte en variert kost og en sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn. Informer legen din om bruk av produktet hvis du er under medisinsk behandling.

Allergi/Bivirkninger/Indikasjoner: Kan inneholde spor av melk og soya.

 

 

Les mer
Produktdetaljer
138989
Produktomtaler

Legg til en produktomtale

  • Kvalitet:
Beskriv produktet med korte, enkle ord
Last opp bilde(r) - valgfritt:
Slipp bilder her, eller trykk for å velge et bilde.
Relaterte produkter
kr 379.00
Inneholder 8 milliarder gode melkesyrebakterier pr kapsel og brukes ved ubalanse i tarmen.  Gunstig ved urolig mage.  Regelmessig inntak av utvalgte melkesyrebakterier kan bidra til å endre og normalisere tarmfloraens...
OxyTarm 120 tabletter OxyTarm 120 tabletter
-10%
Tidsbegrenset tilbud
kr 332.10 kr 369.00
For å føle seg vel er det viktig med et velfungerende fordøyelsessystem. Når fordøyelsen fungerer som det skal, kan kroppen utnytte næringsstoffene den får gjennom maten du spiser. Når magen er i ulage, kan du føle...
16 andre produkter i samme kategori:
VITA BIOSA med urter 1L
-10%
Tidsbegrenset tilbud
kr 296.10 kr 329.00
Vita Biosa urter er en blanding av økologiske krydderurter som er melkesyregjæret med Biosa sin spesielle blanding av godt dokumenterte og vitale stammer av viktige melkesyrebakterier. Urteblandingen i Vita Biosa...
kr 379.00
Inneholder 8 milliarder gode melkesyrebakterier pr kapsel og brukes ved ubalanse i tarmen.  Gunstig ved urolig mage.  Regelmessig inntak av utvalgte melkesyrebakterier kan bidra til å endre og normalisere tarmfloraens...
BIOSA Femina
-10%
Tidsbegrenset tilbud
kr 224.10 kr 249.00
Økologisk melkesyregjæret drikk med tindved, tranebær og blåbær. Tindved inneholder antioksidanter og fettstoffer som øker fuktighet i hud og slimhinner. Den er også rik på omega-7, som finnes naturlig i kroppen, men...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Innstillinger

Du må logge inn først

Logg inn