OxyTarm 120 tabletter

For å føle seg vel er det viktig med et velfungerende fordøyelsessystem. Når fordøyelsen fungerer som det skal, kan kroppen utnytte næringsstoffene den får gjennom maten du spiser. Når magen er i ulage, kan du føle deg oppblåst og uvel, du mister energi. OxyTarm renser tarmen for avfallsstoffer og gjør at kroppen lettere absorberer mineraler, vitaminer og andre næringsstoffer. En ren tarm vil også gi bedre oksygentilførsel til cellene.

  •    Ved treg mage
  •    For rensing av tarmene før slankekur
Les merShow less
kr 369.00
På lager
Merke:
Beskrivelse

Slik virker Oxytarm

Oxytarm er en mild kur for mage tarmsystemet, som inneholder magnesiumhydroksid bundet i en spesiell krystall matrise, kalium askorbat og sitrus bioflaveniods for lindring av forstoppelse og for opprettholde en sunn fordøyelse. Magnesiumkomplekset i OXYtarm er laget for å virke lokalt i tykktarmen. Der vil magnesium kunne trekke væske inn i tarmen, slik at avføringsmassen bløtgjøres. Dermed vil den lettere passere gjennom tarmen. OxyTarm egner seg derfor spesielt ved treg og hard mage.


Norskutviklet

Oxytarm er et norskutviklet kosttilskudd. Idéen bak kosttilskuddet er at det skal rense tarmen for slaggstoffer og gi bedre næringsopptak og samtidig styrke immunforsvaret. 

Oxytarm inneholder et magnesiumkompleks som er laget for å virke lokalt i tykktarmen. Tanken er at det derfor skal egne seg ved treg mage. 

Bruk

Som kosttilskudd for opprettholdelse av normal fordøyelse.

Anbefalt døgndose: 4 tabletter daglig, 2 om morgenen og 2 om kvelden (eventuelt 4 om kvelden) i 2 uker. Deretter kan antall tabletter reduseres etter behov (1-4 tabletter daglig). Tablettene bør tas utenom måltider. Anbefalt døgndose (4 tabletter) bør ikke overskrides.

For maksimal effekt, drikk rikelig med vann under kuren.

Oppbevares tørt ved romtemperatur.


Ingredienser

Magnesiumhydroksid, fortykningsmiddel (E460), askorbinsyre (vitamin C), standardisert bioflavonoid fra sitron, antiklumpemiddel (E470b) og overflatebehandlingsmidler (E464, E570, E414).


Innhold per anbefalt døgndose:

1 tablett % av RI* 4 tabletter % av RI*
Vitamin C 30 mg 38% 120 150%
Magnesium 150 mg 40% 600 160%

*RI = Referanseinntak 

Referanseinntak angir hvilke mengder vitaminer og mineraler som er tilstrekkelig til å gi et godt næringsinntak for en voksen gjennomsnittsperson. Verdiene er ment til å fungere som rettesnor for et sunt kosthold, men er ikke ment som individuelle kostråd.


Advarsler

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd skal ikke erstatte en variert kost og en sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn. Informer legen din om bruk av produktet hvis du er under medisinsk behandling.

 

 

Les merShow less
Produktdetaljer
200942
Produktomtaler

Legg til en produktomtale

  • Kvalitet:
Beskriv produktet med korte, enkle ord
Last opp bilde(r) - valgfritt:
Slipp bilder her, eller trykk for å velge et bilde.
Relaterte produkter
kr 219.00
For å føle seg vel er det viktig med et velfungerende fordøyelsessystem. Når fordøyelsen fungerer som det skal, kan kroppen utnytte næringsstoffene den får gjennom maten du spiser. Når magen er i ulage, kan du føle...
16 andre produkter i samme kategori:
kr 329.00
Vita Biosa urter er en blanding av økologiske krydderurter som er melkesyregjæret med Biosa sin spesielle blanding av godt dokumenterte og vitale stammer av viktige melkesyrebakterier. Urteblandingen i Vita Biosa...
kr 249.00
Økologisk melkesyregjæret drikk med tindved, tranebær og blåbær. Tindved inneholder antioksidanter og fettstoffer som øker fuktighet i hud og slimhinner. Den er også rik på omega-7, som finnes naturlig i kroppen, men...
kr 65.00
Havrekli er det spiselige, ytre laget på selve havrekornet. Denne organiske havreklien kan spises som det er, på yoghurt eller blandet i müsli. Havrekli kan også brukes som ingrediens i retter som grøt, posteier og...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist
kr 369.00
For å føle seg vel er det viktig med et velfungerende fordøyelsessystem. Når fordøyelsen fungerer som det skal, kan kroppen utnytte næringsstoffene den får gjennom maten du spiser. Når magen er i ulage, kan du føle...

Meny

Innstillinger

Du må logge inn først

Logg inn