Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

TEMPUR Symphony L m/Smartcool

Sovne raskere med Temppurs 75% kjøligere trekk. Kjølende SmartCool-tråder er perfekt vevd inn i dette nyskapende tekstilet. Idet puten omfavner hodet, nakken og skuldrene , frakter de kjølende trådene naturlig bort varme. Støttende pute med to ulike sider, for deg som sover bdåde på siden og på rygg. TEMPUR Symphony hodepute har myke konturer og en tykkere profil som følger nakkens naturlige kurver. Størrelse Large: 63 x 43 x 13 cm.

  • Viskoelastiske celler som aktivt former seg etter og tilpasser seg deg

  • Gir trykkavlastning og ypperlig komfort og støtte

  • To ulike sider, for dine unike behov

  • Designet for deg som sover på ryggen og siden

  • Gratis frakt

  • 3 års garanti

Les merVis mindre
kr 1,799.00
På lager
Merke:
Beskrivelse

Beskrivelse

TEMPUR Symphony er laget med medium fast TEMPUR-materiale, for en formstøpt pute som holder formen godt. Sammen med det dobbelsidige designet og de myke konturene, gir det en komfortabel, fleksibel og støttende pute, som passer til deg som veksler mellom å sove på siden og ryggen.

Du kan også kjøpe eget Tempur putevar til Symphonyputen.


Hva er unikt med TEMPUR®-materialet?


Utviklet av NASA-teknologi

På 60-tallet utviklet forskere i NASA et spesielt materiale som kunne brukes i verdensrommet for å absorbere trykket fra de ekstreme G-kreftene som astronautene ble utsatt for. Det er denne teknologien som ligger bak TEMPUR-materialet.  


Startet som et helse-produkt

Til å begynne med ble TEMPUR brukt først og fremst i helse- og omsorgssektoren. I dag finnes TEMPUR-madrasser og puter i soverom over hele verden.


Reagerer på kroppsvarme

TEMPUR-materiale responderer på kroppstemperaturen din. Når du ligger eller sitter på TEMPUR, reagerer materialet kroppsvarme, kroppsform og kroppsvekt. Materialet føyer seg og tilpasser seg, letter trykk og absorberer bevegelse og gir perfekt støtte. 

Gir trykkavlastning til kroppen

TEMPUR letter trykk på sensitive områder, inkludert rygg, hofter, skuldre og ledd. Ved å forsiktig føye seg etter og tilpasse seg din kroppsform, reduserer TEMPUR trykkpunkter mot kroppen


Beholder fasongen

Tempur returnerer alltid til sin opprinnelige form, garantert. Uansett hvor mye trykk du legger på det, vil TEMPUR-materialet alltid returnere til sin opprinnelige form.

Les merVis mindre
Produktdetaljer
556589
Produktomtaler

Legg til en produktomtale

  • Kvalitet:
Beskriv produktet med korte, enkle ord
Last opp bilde(r) - valgfritt:
Slipp bilder her, eller trykk for å velge et bilde.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Du må logge inn først

Logg inn