Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

TEMPUR Comfort SmartCool Medium

Den tradisjonelle Tempurputen med ny SmartCool-teknologi som føles øyeblikkelig kjølende. Sovne raskere med et kjøligere putetrekk. Kjølende SmartCool-tråder er perfekt vevd inn i dette nyskapende tekstilet. Idet puten omfavner hodet, nakken og skuldrene frakter de kjølende trådene bort varme helt naturlig, for å holde deg avkjølt og komfortabel hele natten. Innmaten er laget med det samme unike materialet som finnes i Tempur-madrassene. Denne puten gir behagelig støtte, slik at hodet, nakken og skuldrene føles avslappet.

  • Viskoelastiske celler som aktivt former seg etter og tilpasser seg deg

  • BEvist trykkavlastning som gir musklene avspenning

  • Passer til vanlige putevar

  • Gratis frakt

  • 3 års garanti

Les merVis mindre
kr 2,299.00
Leveringstid 7 - 9 dager
Merke:
Beskrivelse

Hva er unikt med TEMPUR®-materialet?


Utviklet av NASA-teknologi

På 60-tallet utviklet forskere i NASA et spesielt materiale som kunne brukes i verdensrommet for å absorbere trykket fra de ekstreme G-kreftene som astronautene ble utsatt for. Det er denne teknologien som ligger bak TEMPUR®-materialet.  


Startet som et helse-produkt

Til å begynne med ble TEMPUR brukt først og fremst i helse- og omsorgssektoren. I dag finnes TEMPUR-madrasser og puter i soverom over hele verden.


Reagerer på kroppsvarme

TEMPUR-materiale responderer på kroppstemperaturen din. Når du ligger eller sitter på TEMPUR®, reagerer materialet kroppsvarme, kroppsform og kroppsvekt. Materialet føyer seg og tilpasser seg, letter trykk og absorberer bevegelse og gir perfekt støtte. 

Gir trykkavlastning til kroppen

TEMPUR letter trykk på sensitive områder, inkludert rygg, hofter, skuldre og ledd. Ved å forsiktig føye seg etter og tilpasse seg din kroppsform, reduserer TEMPUR trykkpunkter mot kroppen


Beholder fasongen

Tempur returnerer alltid til sin opprinnelige form, garantert. Uansett hvor mye trykk du legger på det, vil TEMPUR-materialet alltid returnere til sin opprinnelige form.

Les merVis mindre
Produktdetaljer
393527
Produktomtaler

Legg til en produktomtale

  • Kvalitet:
Beskriv produktet med korte, enkle ord
Last opp bilde(r) - valgfritt:
Slipp bilder her, eller trykk for å velge et bilde.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Du må logge inn først

Logg inn