Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

TEMPUR Transit korsryggstøtte

Transit korsryggpute gir ryggen din optimal støtte og trykkavlastning til korsryggen. Den har en mindre størrelse enn Tempurs standard korsryggstøtte, noe som gjør den velegnet for reiser eller i bilen. Mange bruker den også hjemme. Det er lett å plassere i riktig posisjon på stolen og stimulerer riktig sittestilling. Plasser den enkelt mellom ryggen og rygglenet på setet etter dine behov. Størrelse: 30 x 25 x 6 cm

  • Passer godt til ryggradens naturlige kurve

  • Optimal støtte

  • Praktisk til reise og i bilen

  • Gratis frakt

  • 3 års garanti

Les merVis mindre
kr 899.00
På lager
Merke:
Beskrivelse

Beskrivelse

Noen ting kan du bare ikke forlate hjemmet uten. Hvis ryggen din trenger litt ekstra støtte, er TEMPUR® Transit korsryggstøtte flott for reiser så vel som praktisk hjemme. For trykkavlastningskomfort, plasser denne reisestøtten mellom ryggen og stolen i din foretrukne sittestilling. Det blå stoffdekselet er også avtagbart for vask ved 60 °C. 

Hva er unikt med TEMPUR-materialet?


Utviklet av NASA-teknologi

På 60-tallet utviklet forskere i NASA et spesielt materiale som kunne brukes i verdensrommet for å absorbere trykket fra de ekstreme G-kreftene som astronautene ble utsatt for. Det er denne teknologien som ligger bak TEMPUR-materialet.  


Startet som et helse-produkt

Til å begynne med ble TEMPUR brukt først og fremst i helse- og omsorgssektoren. I dag finnes TEMPUR-madrasser og puter i soverom over hele verden.


Reagerer på kroppsvarme

TEMPUR-materiale responderer på kroppstemperaturen din. Når du ligger eller sitter på TEMPUR®, reagerer materialet kroppsvarme, kroppsform og kroppsvekt. Materialet føyer seg og tilpasser seg, letter trykk og absorberer bevegelse og gir perfekt støtte. 


Gir trykkavlastning til kroppen

TEMPUR letter trykk på sensitive områder, inkludert rygg, hofter, skuldre og ledd. Ved å forsiktig føye seg etter og tilpasse seg din kroppsform, reduserer TEMPUR trykkpunkter mot kroppen


Beholder fasongen år etter år

Tempur returnerer alltid til sin opprinnelige form, garantert. Uansett hvor mye trykk du legger på det, vil TEMPUR-materialet alltid returnere til sin opprinnelige form.

 

 

Les merVis mindre
Produktdetaljer
298258
Produktomtaler

Legg til en produktomtale

  • Kvalitet:
Beskriv produktet med korte, enkle ord
Last opp bilde(r) - valgfritt:
Slipp bilder her, eller trykk for å velge et bilde.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Du må logge inn først

Logg inn