St. Dalfour gammeldags appelsinmarmelade, 284 g
Fransk gourmetsyltetøy laget av solmodne appelsiner med grove biter. Uten tilsatt sukker. Kun søtet med naturlig fruktsaft og uten helt uten kunstige tilsetningsstoffer,100% frukt.
Tradisjonell appelsinmarmelade
Gammel, fransk oppskrift, hjemmelaget type. Med en naturlig smak, sånn appelsinmarmelade skal smake. Søt, men med en frisk syrlighet som balanserer smaken. En klassiker sammen med ristet brød. Men prøv også sammen med sjokolade, gauda og hjemmelaget kjeks. Fin også å bruke i sauser og i andre retter der sødmen fra syltetøyet kan runde av smaken.
St. Dalfour
Historien til St. Dalfour går tilbake til den første verdenskrig i Frankrike. På grunn av mangelen på sukker, fant en vinmaker i Bordeaux på å bruke naturlig søt druemost som erstatning for sukker. Denne vinmakeren var Monsieur Dalfour. En god nabo av vinmakeren, Madame Kristner, fikk prøve det nye søtningsmiddelet i de forskjellige syltetøyene hun ofte lagde. Hun var henrykt og kalte de sukkerfrie oppskriftene for St. Dalfour. Oppskriftene gikk i arv i familien Kristner gjennom to generasjoner før selskapet St. Dalfour så dagens lys i 1984.
Den spesielle produksjonsmetoden St. Dalfour benytter gjør at ingrediensene beholder den opprinnelige smaken og konsistensen. Syltetøyet er ikke tilsatt sukker, men søtet med naturlig fruktsaft. Og null kunstige tilsettingsstoffer, fargestoffer og konserveringsmidler.
Ingredienser
Appelsin 50%, usøtet juice (drue, dadler) fra konsentrat, fortykningsmiddel (fruktpektin), sitronjuice
Nettoinnhold: 284
Næringsinnhold
Pr. 100 g | |
Energi | 937 kJ/ 211 kcal |
Fett | 0,8 g |
- hvorav mettede fettsyrer | 0,01 g |
Karbohydrater | 52 g |
- hvorav sukkerarter | 52 g |
Protein | 0,5 g |
Salt | 0,03 g |
Legg til en produktomtale