St. Dalfour ananas- og mangosyltetøy, 284 g
Fransk gourmetsyltetøy laget av ananas og mango, uten tilsatt sukker. Gammel oppskrift, kun søtet med naturlig fruktsaft og uten tilsetningsstoffer, 100% frukt.
Ananas og mango
Gammel, fransk oppskrift med nydelige ananas og mangofrukt. Frisk og saftig smak med preg av eksotiske frukter. Gir en herlig start på dagen. Passer ypperlig til småretter med chilli. Nydelig også sammen med karamell og macademianøtter.
St. Dalfour
Historien til St. Dalfour går tilbake til den første verdenskrig i Frankrike. På grunn av mangelen på sukker, fant en vinmaker i Bordeaux på å bruke naturlig søt druemost som erstatning for sukker. Denne vinmakeren var Monsieur Dalfour. En god nabo av vinmakeren, Madame Kristner, fikk prøve det nye søtningsmiddelet i de forskjellige syltetøyene hun ofte lagde. Hun var henrykt og kalte de sukkerfrie oppskriftene for St. Dalfour. Oppskriftene gikk i arv i familien Kristner gjennom to generasjoner før selskapet St. Dalfour så dagens lys i 1984.
Den spesielle produksjonsmetoden St. Dalfour benytter gjør at ingrediensene beholder den opprinnelige smaken og konsistensen. Syltetøyet er ikke tilsatt sukker, men søtet med naturlig fruktsaft. Og null kunstige tilsettingsstoffer, fargestoffer og konserveringsmidler.
Ingredienser
Ananas 25%, mango 25%, usøtet fruktjuice fra konsentrat, fortykningsmiddel (fruktpektin), sitronjuice
Nettoinnhold: 284
Næringsinnhold
Pr. 100 g | |
Energi | 863 kJ/ 211 kcal |
Fett | 0,1 g |
Karbohydrater | 52 g |
- hvorav sukkerarter | 52 g |
Protein | 0,5 g |
Salt | 0 g |
Legg til en produktomtale