SUPERNATURE Bipollen, 150g

Bipollen er en nærmest komplett råvare som inneholder vitaminer, mineraler, karbohydrater, fettsyrer og proteiner. Det kommer fra pollen som samler seg på kroppen til biene når de er ute og henter nektar fra blomstene. 

Les merShow less
kr 185.00
Midlertidig utsolgt
Beskrivelse

Dette er bipollen

Bipollen kalles noen ganger for biebrød og plantenes pollen som samler seg på biene når de er ute pollinerer. Biene skyver pollenet bakover på kroppen sin, der det samler seg i en pollen kurv. Smaken og næringsinnholdet til bipollen varierer derfor med hvilke planter biene har besøkt. 

Supernature Bipollen smaker søtt og inneholder blant annet vitamin B1, sink og protein. Dette er et bipollen som er produsert i de uberørte Karpafjellene i Romania, langt unna folk og forurensning.


Anbefalt bruk

Mange bruker strør litt bipollen over grøt, yoghurt eller smoothies. Du kan også pynte sjokoladekaken, det blir veldig dekorativt.

Hvis du ikke har spist bipollen før, kan det være fornuftig å begynne litt forsiktig. ¼ ts pr gang for ekempel, og så øke gradvis opp til 1ss pr dag. 


Ingredienser

Økologisk bipollen. Kan inneholde spor av peanøtter og andre nøtter. Barn under 12 mnd bør ikke spise bipollen. Pollenallergikere kan reagere på bipollen. Ved allergi anbefaler vi å starte forsiktig, med ett korn om gangen, for deretter trappe gradvis opp

Tiamin bidrar til normal energiomsetning. Sink bidrar til å opprettholde normale negler, normalt hår og normal hud.


Advarsler

Du bør unngå bipollen hvis du er gravid eller ammer.

 

 

Les merShow less
Produktdetaljer
164867
Produktomtaler

Legg til en produktomtale

  • Kvalitet:
Beskriv produktet med korte, enkle ord
Last opp bilde(r) - valgfritt:
Slipp bilder her, eller trykk for å velge et bilde.
Relaterte produkter
16 andre produkter i samme kategori:
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Innstillinger

Du må logge inn først

Logg inn