St. Dalfour bringebær & granateple, 284 g
Fransk gourmetsyltetøy etter en fransk familieoppskrift. Laget av bringebær og granateple, uten tilsatt sukker. Kun søtet med naturlig fruktsaft og helt uten kunstige tilsetningsstoffer. Håndlaget i Aquitaine-regionen i Frankrike, i nærheten av Bordeaux.
- • 100% frukt
- • Helt fritt for kunstige tilsetningsstoffer
- • Inneholder ikke konserveringsmidler
- • Kun søtet med druejuice fra vinmarker og annen fruktjuice
Raspberry & pomegranate
En gammel fransk oppskrift med deilige bringebær og granatepler søtet bare med fruktjuice konsentrat. Bringebærfrukten er den dominante smaken i dette syltetøyet, men når du kjenner etter, merker du den lett bitre strukturen fra granateplet.
St. Dalfour
Historien til St. Dalfour går tilbake til den første verdenskrig i Frankrike. På grunn av mangelen på sukker, fant en vinmaker i Bordeaux på å bruke naturlig søt druemost som erstatning for sukker. Denne vinmakeren var Monsieur Dalfour. En god nabo av vinmakeren, Madame Kristner, fikk prøve det nye søtningsmiddelet i de forskjellige syltetøyene hun ofte lagde. Hun var henrykt og kalte de sukkerfrie oppskriftene for St. Dalfour. Oppskriftene gikk i arv i familien Kristner gjennom to generasjoner før selskapet St. Dalfour så dagens lys i 1984.
Den spesielle produksjonsmetoden St. Dalfour benytter gjør at ingrediensene beholder den opprinnelige smaken og konsistensen. Syltetøyet er ikke tilsatt sukker, men søtet med naturlig fruktsaft. Og null kunstige tilsettingsstoffer, fargestoffer og konserveringsmidler.
Ingredienser
Bringebær 34%, granateple 16%, usøtet fruktjuice fra konsentrat, fortykningsmiddel (fruktpektin)
Nettoinnhold: 284
Næringsinnhold
Pr. 100 g | |
Energi | 973 kJ/ 229 kcal |
Fett | 0,3 g |
- hvorav mettet fett | 0,01 g |
Karbohydrater | 56 g |
- hvorav sukkerarter | 56 g |
Protein | 0,6 g |
Salt | 0,0 g |
Legg til en produktomtale