Jeg er veldig skuffet over denne nye typen tagatesse, det smaker ikke det samme i det hele tatt og kan ikke brukes der jeg før kunne bruke den Tagatessen som var før Coronaen …. Hvorfor komme med en ny oppskrift på Tagatesse som alle var så glad i.! Dumt å ødelegge noe som fungerer!
Jeg kjøpte for å karamellisere form til karamellpudding. Det var veldig enkelt med den tidligere typen.
Det var veldig vanskelig! Jeg måtte tilsette mye vann, da det ble en hard klump. Tok veldig lang tid, veldig skuffende til dette bruk?
Lagde brendte mandler, som smakte fantastisk. Det skal nå være like søtt som sukker, men det kan jeg ikke akkurat si det er. Smaken er fortsatt veldig god, men ikke så søt. Mulig jeg syns det var litt vanskeligere å røre det «klumpefritt» nå enn før? Det tenker jeg kan være fordi det er tilsatt inulin nå, som klumper seg litt når det tilsettes væske.
Jeg savner at de opplyser om mengden av de ulike ingrediensene! Det synes jeg er et stor minus, da jeg liker å vite hva jeg får.
Det var veldig vanskelig! Jeg måtte tilsette mye vann, da det ble en hard klump. Tok veldig lang tid, veldig skuffende til dette bruk?
Jeg savner at de opplyser om mengden av de ulike ingrediensene! Det synes jeg er et stor minus, da jeg liker å vite hva jeg får.