HELIOS økologisk ceylonkanel 18g

Håndskåret Ceylon kanel (ekte kanel) med aromatisk og delikat smak. Også tilgjengelig i stor pakke (50 g)

Les merShow less
kr 35.00
På lager
Merke:
Beskrivelse

 

Om Helios ceylonkanel

Det finnes to typer kanel. Den billigste og vanligste kommer opprinnelig fra Kina og kalles på fagspråket for cassiakanel eller kinesisk kanel. Nesten all kanel som selges i supermarkedet er cassiakanel.

Ceylonkanel, også kalt ekte kanel, stammer opprinnelig fra Sri-Lanka. Denne kaneltypen har en mer delikat og mindre søtlig smak, som kan minne litt om appelsin og sitron. Mange sverger til ceylonkanel nettopp på grunn av den gode smaken, selv om prisen for ceylonkanel er høyere enn for vanlig kinesisk kanel. 

En annen fordel med Ceylon-kanel er at den inneholder langt mindre kumarin. Den vanlige kanelen du finner i supermarkedet er rik på kumarin, som kan være skadelig for leveren i større doser. Hvis du spiser mer enn 1 – 2 teskjeer kanel om dagen, bør du absolutt velge Ceylon-kanel for å være på den sikre siden. 

Helios håndskåret Ceylon kanel er økologiske. Det betyr blant annet at den er produsert uten bruk av kunstgjødsel og sprøytemidler. Bra for deg og bra for landbruket. 

 

Ingredienser

Økologisk, håndskåret ceylonkanel.

 

Bruk

Kanel bruker du i desserter, kanelsnurrer og på grøten selvfølgelig. Men ceylonkanel er også bra til å piffe opp varme drikker og matretter.

Oppbevares tør, ikke over normal romtemperatur.

 

Les merShow less
Produktdetaljer
485784
Tips & oppskrifter
Produktomtaler

Legg til en produktomtale

  • Kvalitet:
Beskriv produktet med korte, enkle ord
Last opp bilde(r) - valgfritt:
Slipp bilder her, eller trykk for å velge et bilde.
Relaterte produkter
Finmalte mandler, 400g Finmalte mandler, 400g
-20%
Tidsbegrenset tilbud
kr 111.20 kr 139.00
Finmalte mandler inneholder alt det sunne fettet i mandlene, i motsetning til den fettreduserte varianten. Dette produktet egner seg godt både til baking og annen matlaging, som for eksempel i panering eller...
kr 35.00
En nydelig mørk luksussjokolade fra Ombar med hele 90% kakao! Denne 90% kakao-baren er ment for ekte sjokoladeelskere. Laget av kun Nacional Arriba kakao fra Ecuador, kombinert med bare 10% kokosnøttsukker for en...
16 andre produkter i samme kategori:
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Innstillinger

Du må logge inn først

Logg inn