HELIOS økologisk ceylonkanel 18g

Håndskåret Ceylon kanel (ekte kanel) med aromatisk og delikat smak. Også tilgjengelig i stor pakke (50 g)

kr 35.00
På lager
Merke:
Beskrivelse

 

Om Helios ceylonkanel

Det finnes to typer kanel. Den billigste og vanligste kommer opprinnelig fra Kina og kalles på fagspråket for cassiakanel eller kinesisk kanel. Nesten all kanel som selges i supermarkedet er cassiakanel.

Ceylonkanel, også kalt ekte kanel, stammer opprinnelig fra Sri-Lanka. Denne kaneltypen har en mer delikat og mindre søtlig smak, som kan minne litt om appelsin og sitron. Mange sverger til ceylonkanel nettopp på grunn av den gode smaken, selv om prisen for ceylonkanel er høyere enn for vanlig kinesisk kanel. 

En annen fordel med Ceylon-kanel er at den inneholder langt mindre kumarin. Den vanlige kanelen du finner i supermarkedet er rik på kumarin, som kan være skadelig for leveren i større doser. Hvis du spiser mer enn 1 – 2 teskjeer kanel om dagen, bør du absolutt velge Ceylon-kanel for å være på den sikre siden. 

Helios håndskåret Ceylon kanel er økologiske. Det betyr blant annet at den er produsert uten bruk av kunstgjødsel og sprøytemidler. Bra for deg og bra for landbruket. 

 

Ingredienser

Økologisk, håndskåret ceylonkanel.

 

Bruk

Kanel bruker du i desserter, kanelsnurrer og på grøten selvfølgelig. Men ceylonkanel er også bra til å piffe opp varme drikker og matretter.

Oppbevares tør, ikke over normal romtemperatur.

 

Produktdetaljer
485784
Tips & oppskrifter
Produktomtaler

Legg til en produktomtale

  • Kvalitet:
Beskriv produktet med korte, enkle ord
Last opp bilde(r) - valgfritt:
Slipp bilder her, eller trykk for å velge et bilde.
Relaterte produkter
16 andre produkter i samme kategori:
SUPERNATURE Bipollen, 150g
Midlertidig utsolgt
kr 185.00
Bipollen er en nærmest komplett råvare som inneholder vitaminer, mineraler, karbohydrater, fettsyrer og proteiner. Det kommer fra pollen som samler seg på kroppen til biene når de er ute og henter nektar fra blomstene. 
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Cocosa økologisk kokossukker 500g
Midlertidig utsolgt
kr 129.00
Laget av nektar fra kokosblomster som gir et gyldenbrunt sukker med en deilig smak med hint av karamell. Lett og praktisk å bruke. Bytt ut vanlig raffinert sukker i 1:1 forhold med kokossukker og nyt det i bakverk,...
Økosjokolade kakaonibs 200g
-15%
Tidsbegrenset tilbud
kr 84.15 kr 99.00
Økologiske kakaonibs av rå Criollo kakaobønner. Økosjokolades kakaonibs er rå, dvs. at de ikke er brent slik man ofte gjør, kun skånsomt tørket på lave temperaturer. På denne måten beholdes mest mulig av kakaoens...
kr 85.00
Kalorifritt og naturlig erstatning for vanlig melis. SukrinMelis er finmalt sukrin blandet med litt stevia for å utfylle smaken og for å gi det samme sødmegraden som vanlig melis.  Sukrinmelis brukes blant annet i...
Sist vist

Meny

Innstillinger

Du må logge inn først

Logg inn