Helios økologisk rålakrispulver, 18g

Rålakrispulver er dampet, presset og pulverisert lakrisrot. Den har en søt og intens smak som smelter på tungen. Brukes i mat, baking, desserter og konfekt. Prøv også et dryss på frukt, frokostblanding, yoghurt eller is. Les mer om lakrisrot nedenfor.

Les mer
Tidsbegrenset tilbud:
kr 26.10 kr 29.00
På lager
Merke:
Beskrivelse

Lakrisrot

Lakrisrot brukes mye som råstoff i søtningsmiddel i godteri og drikker, men urten er også en av de eldste medisinene vi kjenner. I kinesisk urtemedisin er både vanlig lakrisrot og kinesisk lakrisrot (Glycyrrhiza uralensis) svært mye brukt. Roten anses der for å være en søt og mild urt som hjelper til med å regulere magefunksjonen, styrke vitalenergien (qi eller chi), stimulere aktiviteten til milten og generelt harmonisere de urteblandingene som den tilsettes.

Lakrisrot er viltvoksende i Sør- og Øst-Europa og i Vest-Asia.


Bruk

Prøv den som topping på frokostblanding, frukt og is eller som smakssetter i desserter, konfekt, bakst og matlaging. Tørkede dadler dyppet i lakrispulver er en enkel og nydelig hverdagsdessert! Prøv også et dryss på yoghurt eller is. Pulveret er svært drøyt i bruk; 1 ts tilsvarer 1 ss vanlig lakrisrotpulver.

Oppbevaring: Tørt, ikke over normal romtemperatur. 


Ingredienser

Økologisk vaniljepulver 

Nettoinnhold 18g

 

 

Les mer
Produktdetaljer
400750
Produktomtaler

Legg til en produktomtale

  • Kvalitet:
Beskriv produktet med korte, enkle ord
Last opp bilde(r) - valgfritt:
Slipp bilder her, eller trykk for å velge et bilde.
Relaterte produkter
kr 93.00
Kalorifattig sukkererstatning med rund smak. Sukrin Gold er en blanding av fem ulike søtningsstoff. Alle helt naturlige. Den unike blandingen kombinerer fordelene med de forskjellige ingrediensene. Sukrin Gold har en...
kr 35.00
En nydelig mørk luksussjokolade fra Ombar med hele 90% kakao! Denne 90% kakao-baren er ment for ekte sjokoladeelskere. Laget av kun Nacional Arriba kakao fra Ecuador, kombinert med bare 10% kokosnøttsukker for en...
16 andre produkter i samme kategori:
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Innstillinger

Du må logge inn først

Logg inn