HELIOS økologisk malt korianderfrø 15g

Eksotisk krydder og et must i indiske retter.

kr 19.00
På lager
Merke:
Beskrivelse

 

Helios økologiske korianderfrø

Først la oss oppklare en misforståelse. De ferske bladene fra koriander er en urt som ikke må forveksles med krydderet som er laget av frøene på den samme planten. Smak og lukt er så forskjellig at man ikke bruker disse om hverandre. Korianderblader har en smak som kan minne om sitrus og mint og brukes f.eks. i guacamole og salsa, samt i sør-øst asiatiske retter. Malte korianderfrø har en smak med innslag av anis og pepper og er vanlig i f.eks. indiske curryretter og kebab.

Frøene er kaldmalt, dampbehandlet og raskt pakket i tett beholder for å bevare smaken. 

Krydder fra økologisk landbruk er framstilt uten kunstgjødsel og kjemisk-syntetiske plantevernmidler. Det er ikke tilsatt kunstige aroma- og fargestoffer og det er strenge restriksjoner for bruk av konserveringsmidler. All bruk av genmodifiserte produkter er forbudt.

 

Ingredienser

Malt økologiske korianderfrø

 

Bruk

Viktig i thaimat og i indiske retter. Den går spesielt fint sammen med spisskummen og mange oppskrifter inkluderer like deler av de to krydderne. 

Hvis du følger en oppskrift, forsikre deg først om at den viser til krydderet korianderfrø og ikke urten korianderblader.

 

Oppbevaring: Tørt, ikke over normal romtemperatur. 

Produktdetaljer
580383
Tips & oppskrifter
Produktomtaler

Legg til en produktomtale

  • Kvalitet:
Beskriv produktet med korte, enkle ord
Last opp bilde(r) - valgfritt:
Slipp bilder her, eller trykk for å velge et bilde.
Relaterte produkter
16 andre produkter i samme kategori:
SUPERNATURE Bipollen, 150g
Midlertidig utsolgt
kr 185.00
Bipollen er en nærmest komplett råvare som inneholder vitaminer, mineraler, karbohydrater, fettsyrer og proteiner. Det kommer fra pollen som samler seg på kroppen til biene når de er ute og henter nektar fra blomstene. 
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Økosjokolade kakaopulver 200g
-15%
Tidsbegrenset tilbud
kr 84.15 kr 99.00
Kakaopulver produsert av rå Criollo kakaobønner som kun er skånsomt tørket, og dermed har mer av det opprinnelige høye næringsinnholdet intakt. Kakaopulver er laget etter at kakaosmøret er presset ut fra kakaomassen....
Sist vist

Meny

Innstillinger

Du må logge inn først

Logg inn