HELIOS økologisk malt korianderfrø 15g
Beskrivelse
Først la oss oppklare en misforståelse. De ferske bladene fra koriander er en urt som ikke må forveksles med krydderet som er laget av frøene på den samme planten. Smak og lukt er så forskjellig at man ikke bruker disse om hverandre. Korianderblader har en smak som kan minne om sitrus og mint og brukes f.eks. i guacamole og salsa, samt i sør-øst asiatiske retter. Malte korianderfrø har en smak med innslag av anis og pepper og er vanlig i f.eks. indiske curryretter og kebab.
Frøene er kaldmalt, dampbehandlet og raskt pakket i tett beholder for å bevare smaken.
Krydder fra økologisk landbruk er framstilt uten kunstgjødsel og kjemisk-syntetiske plantevernmidler. Det er ikke tilsatt kunstige aroma- og fargestoffer og det er strenge restriksjoner for bruk av konserveringsmidler. All bruk av genmodifiserte produkter er forbudt.
Ingredienser
Malt økologiske korianderfrø
Bruk
Viktig i thaimat og i indiske retter. Den går spesielt fint sammen med spisskummen og mange oppskrifter inkluderer like deler av de to krydderne.
Hvis du følger en oppskrift, forsikre deg først om at den viser til krydderet korianderfrø og ikke urten korianderblader.
Oppbevaring: Tørt, ikke over normal romtemperatur.
Legg til en produktomtale