HELIOS knust økologisk spisskummen, 30g

En klassiker blant annet i det mexikanske og marokanske kjøkkenet

Les mer
Tidsbegrenset tilbud:
kr 24.30 kr 27.00
På lager
Merke:
Beskrivelse

Knust økologisk spisskummen 

Spisskummen er et aromatisk krydder som opprinnelig stammer fra Midtøsten og Egypt. Det er et smaksrikt, varmt og lett bittert krydder og fremstilles ved å knuse frøene på planten. Spisskummen er for oss kanskje best kjent som signatursmaken i meksikansk krydder, men du finner den også i marokanske lammeretter og i masse varianter i Spania og Portugal.


Ingredienser

Økologisk spisskummen.

Nettoinnhold 30g


Bruk

Spisskummen brukes generelt i sterkt krydrete retter. Du finner den ofte I India, Midtøsten, Mexico, Portugal og Spania. Den er en av ingrediensene i curry pulver og i mange andre ulike kryddermikser og brukes masse i gryteretter, grillmat (særlig lam) og kyllingretter. Den gir et ekstra piff til vanlig ris og til bønner og kaker. Også retter av aubergine og kidney bønner kan nyte godt av litt spisskummen. 

Spisskummen er en essensiell ingrediens i mexikanske retter som chilli con carne, kyllegryter og enchiladas med chilli saus. 

I Europa blir spisskummen brukt i enkelt portugisiske pølser og blir også brukt til å krydre oster, særlig nederlansk Leyden og tysk Münster. I Tyskland brukes den i bl.a. Sauerkraut. 

I Midtøsten brukes spisskummen i fiskeretter, grillretter, stuinger og couscous. 

 

 

Les mer
Produktdetaljer
548483
Produktomtaler

Legg til en produktomtale

  • Kvalitet:
Beskriv produktet med korte, enkle ord
Last opp bilde(r) - valgfritt:
Slipp bilder her, eller trykk for å velge et bilde.
Relaterte produkter
kr 35.00
En nydelig mørk luksussjokolade fra Ombar med hele 90% kakao! Denne 90% kakao-baren er ment for ekte sjokoladeelskere. Laget av kun Nacional Arriba kakao fra Ecuador, kombinert med bare 10% kokosnøttsukker for en...
16 andre produkter i samme kategori:
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Innstillinger

Du må logge inn først

Logg inn