Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

KYOLIC Age original flytende 60 ml

Flytende hvitløksekstrakt fra økologisk dyrkede hvitløk. Hvitløkekstrakt bidrar til et normalt fungerende immunsystem og normale kolestrolverdier. Og samtidig helt luktfritt.

  •    Bidrar til hjertets normale funksjon 

  •    Skal bidra til normale kolesterolverdier 

  •    For et normalt fungerende immunforsvar

  •    Luktfritt

Les merShow less
kr 259.00
Siste varer på lager
Merke:
Beskrivelse

Beskrivelse

Flytende Aged Garlic Extract begynner med 100% økologiske dyrkede hvitløk, som modnes i 18 – 20 måneder under optimale forhold på temperaturkontrollerte stålfat. Dette er en unik prosess for å eliminere lukt og trekke ut de virksomme stoffene du bare finner i Kyolic. Kyolic er patentert, og effekten er godt dokumentert gjennom vitenskapelige avhandlinger. 

Det brukes ingen kjemikalier i prosessen og Kyolic er naturlig og luktfri.


Hvorfor skal jeg ta Kyolic?

Kyolic har mange fordeler. Den støtter kroppens naturlige immunsystem, bidrar til normale kolesterolverdier og er sunt for hjertet.


Økologisk jordbruk

Den økologiske hvitløken som er brukt i Kyolic er dyrket uten bruk av kunstgjødsel og kjemisk-syntetiske sprøytemidler. Jordens fruktbarhet opprettholdes med naturgjødsel og vekselbruk. Dyrking på naturens vilkår garanterer at alle verdifulle bestanddeler i hvitløken utvikles i balanse.


Om hvitløk

Hvitløk er en av våre eldste kjente medisinplanter. Vi vet at den ble brukt som medisin allerede i antikkens Egypt og i moderne alternativ medisin er den også mye brukt. Tilhengerne mener at den eteriske oljen alicin som dannes når du kutter opp hvitløken, og som også er gir den spesielle lukten, blant annet kan redusere kolesterol og forebygge hjertesykdommer og dessuten ha antivirale (forebygge og bekjempe influensa og forkjølelsesvirus egenskaper blant annet) egenskaper. 

For mange er hvitløksånde god nok grunn til likevel å ikke spise hvitløk til daglig. Da kan Kyolic hvitløksekstrakt være et godt alternativ.

Les merShow less
Produktdetaljer
515561
Ingredienser og bruk
Produktomtaler

Legg til en produktomtale

  • Kvalitet:
Beskriv produktet med korte, enkle ord
Last opp bilde(r) - valgfritt:
Slipp bilder her, eller trykk for å velge et bilde.
Kanskje liker du også
FINAX Fibrex, 200g FINAX Fibrex, 200g
-30%
Tidsbegrenset tilbud
kr 37.10 kr 53.00
Fibrex er et glutenfritt fiberprodukt, utvunnet fra sukkerbeter og passer perfekt til baking. Uten smak eller lukt og med hele 67% kostfiber øker det lett fiberinnholdet og gjør baksten mer saftig og holdbar. 67%...
16 andre produkter i samme kategori:
kr 249.00
Chaga er en sopp som vokser på bjøretrær. I århundrer har chaga blitt brukt som en tradisjonell medisin, særlig i Russland, hovedsakelig for å gi bedre immunforsvar og for å redusere inflammasjon. Det har også blitt...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 229.00
MSM tilfører kroppen organisk svovel, viktig for muskulatur og støttevev og for kroppens produksjon av en viktig antioksidant. Viktig for kroppens produksjon av antioksidanten glutation Viktig for restitusjon...
Sist vist

Meny

Innstillinger

Du må logge inn først

Logg inn