Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

KYOLIC Age original flytende 60 ml

Flytende hvitløksekstrakt fra økologisk dyrkede hvitløk. Hvitløkekstrakt bidrar til et normalt fungerende immunsystem og normale kolestrolverdier. Og samtidig helt luktfritt.

  •    Bidrar til hjertets normale funksjon 
  •    Skal bidra til normale kolesterolverdier 
  •    For et normalt fungerende immunforsvar
  •    Luktfritt
Les merShow less
kr 265.00
Siste varer på lager
Merke:
Beskrivelse

Hva er Kyolic?

Flytende Aged Garlic Extract begynner med 100% økologiske dyrkede hvitløk, som modnes i 18 – 20 måneder under optimale forhold på temperaturkontrollerte stålfat. Dette er en unik prosess for å eliminere lukt og trekke ut de virksomme stoffene du bare finner i Kyolic. Kyolic er patentert, og effekten er godt dokumentert gjennom vitenskapelige avhandlinger. 

Det brukes ingen kjemikalier i prosessen og Kyolic er naturlig og luktfri.


Hvorfor skal jeg ta Kyolic?

Kyolic har mange fordeler. Den støtter kroppens naturlige immunsystem, bidrar til normale kolesterolverdier og er sunt for hjertet.


Økologisk jordbruk

Den økologiske hvitløken som er brukt i Kyolic er dyrket uten bruk av kunstgjødsel og kjemisk-syntetiske sprøytemidler. Jordens fruktbarhet opprettholdes med naturgjødsel og vekselbruk. Dyrking på naturens vilkår garanterer at alle verdifulle bestanddeler i hvitløken utvikles i balanse.


Om hvitløk

Hvitløk er en av våre eldste kjente medisinplanter. Vi vet at den ble brukt som medisin allerede i antikkens Egypt og i moderne alternativ medisin er den også mye brukt. Tilhengerne mener at den eteriske oljen alicin som dannes når du kutter opp hvitløken, og som også er gir den spesielle lukten, blant annet kan redusere kolesterol og forebygge hjertesykdommer og dessuten ha antivirale (forebygge og bekjempe influensa og forkjølelsesvirus egenskaper blant annet) egenskaper. 

For mange er hvitløksånde god nok grunn til likevel å ikke spise hvitløk til daglig. Da kan Kyolic hvitløksekstrakt være et godt alternativ.


Ingredienser

Kaldlagret økologisk hvitløksekstrakt (AGE). 

Gluten- og laktosefri

Kan brukes av vegetarianere og veganere

Inneholder 60 ml.

 
Næringsinnhold

 

Pr. 100 g
Energi 504 kJ / 120 kcal
Fett 0,5 g
Karbohydrater 26 g
Protein 2,5 g
Alkohol 13 % vol


Bruk

Anbefalt dosering: 1/4 - 1/2 teskje dalig. Kan blandes i vann, juice, te eller annen drikke. 

Kyolic Extract er gluten- og laktosefri og kan brukes av vegetarianere og veganere.

Skru hetten på etter bruk. Etter åpning anbefales det at flasken oppbevares i kjøleskap og utilgjengelig for barn.


Advarsler

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides.

Kyolic inneholder 13% alkohol. Med anbefalt dosering, er dette minimalt. En dagsdose gir bare 0,2 gram alkohol, som tilsvarer ca. 1/60 del av en flaske (0,33 cl) pils 4,5 vol %. 

En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. 

Gravide og kvinner som ammer bør unngå Kyolic bare for å være på den sikre siden. 

Personer med blødersykdom eller som går på blodfortynnende medisiner bør sjekke med lege før de tar Kyolic. Dette fordi Kyolic også kan ha en blodfortynnende effekt. Av samme grunn anbefales det å slutte å ta Kyolic i god tid før eventuelle operasjoner. 

  

Les merShow less
Produktdetaljer
515561
Tips & råd
Produktomtaler

Legg til en produktomtale

  • Kvalitet:
Beskriv produktet med korte, enkle ord
Last opp bilde(r) - valgfritt:
Slipp bilder her, eller trykk for å velge et bilde.
Relaterte produkter
kr 53.00
Fibrex er et glutenfritt fiberprodukt, utvunnet fra sukkerbeter og passer perfekt til baking. Uten smak eller lukt og med hele 67% kostfiber øker det lett fiberinnholdet og gjør baksten mer saftig og holdbar. 67%...
kr 35.00
En nydelig mørk luksussjokolade fra Ombar med hele 90% kakao! Denne 90% kakao-baren er ment for ekte sjokoladeelskere. Laget av kun Nacional Arriba kakao fra Ecuador, kombinert med bare 10% kokosnøttsukker for en...
16 andre produkter i samme kategori:
SOLARAY Selen 90 tabl.
-25%
Tidsbegrenset tilbud
kr 149.25 kr 199.00
Organisk bundet selen for godt opptak. Antioksidant som bidrar til immunsystemets normale funksjon. Organisk mineraltilskudd Inneholder selen bundet som L-selenomethionin for et normalt opptak i kroppen...
LECTINECT Mage
-25%
Tidsbegrenset tilbud
kr 299.25 kr 399.00
(2)
Lectinect Mage er utviklet for å hjelpe mot mageproblemer som hard mage, løs mage og luft i magen. Inneholder lektiner, proteiner som finnes i de fleste planter, frukter og bær, og spiller en viktig rolle i planters...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 229.00
MSM tilfører kroppen organisk svovel, viktig for muskulatur og støttevev og for kroppens produksjon av en viktig antioksidant. Viktig for kroppens produksjon av antioksidanten glutation Viktig for restitusjon...
Sist vist

Meny

Innstillinger

Du må logge inn først

Logg inn