KYOLIC Age original flytende 60 ml

Flytende hvitløksekstrakt fra økologisk dyrkede hvitløk. Hvitløkekstrakt bidrar til et normalt fungerende immunsystem og normale kolestrolverdier. Og samtidig helt luktfritt.

  •    Bidrar til hjertets normale funksjon 
  •    Skal bidra til normale kolesterolverdier 
  •    For et normalt fungerende immunforsvar
  •    Luktfritt
Les merShow less
kr 269.00
Siste varer på lager
Merke:
Beskrivelse

Hva er Kyolic?

Flytende Aged Garlic Extract begynner med 100% økologiske dyrkede hvitløk, som modnes i 18 – 20 måneder under optimale forhold på temperaturkontrollerte stålfat. Dette er en unik prosess for å eliminere lukt og trekke ut de virksomme stoffene du bare finner i Kyolic. Kyolic er patentert, og effekten er godt dokumentert gjennom vitenskapelige avhandlinger. 

Det brukes ingen kjemikalier i prosessen og Kyolic er naturlig og luktfri.


Hvorfor skal jeg ta Kyolic?

Kyolic har mange fordeler. Den støtter kroppens naturlige immunsystem, bidrar til normale kolesterolverdier og er sunt for hjertet.


Økologisk jordbruk

Den økologiske hvitløken som er brukt i Kyolic er dyrket uten bruk av kunstgjødsel og kjemisk-syntetiske sprøytemidler. Jordens fruktbarhet opprettholdes med naturgjødsel og vekselbruk. Dyrking på naturens vilkår garanterer at alle verdifulle bestanddeler i hvitløken utvikles i balanse.


Om hvitløk

Hvitløk er en av våre eldste kjente medisinplanter. Vi vet at den ble brukt som medisin allerede i antikkens Egypt og i moderne alternativ medisin er den også mye brukt. Tilhengerne mener at den eteriske oljen alicin som dannes når du kutter opp hvitløken, og som også er gir den spesielle lukten, blant annet kan redusere kolesterol og forebygge hjertesykdommer og dessuten ha antivirale (forebygge og bekjempe influensa og forkjølelsesvirus egenskaper blant annet) egenskaper. 

For mange er hvitløksånde god nok grunn til likevel å ikke spise hvitløk til daglig. Da kan Kyolic hvitløksekstrakt være et godt alternativ.


Ingredienser

Kaldlagret økologisk hvitløksekstrakt (AGE). 

Gluten- og laktosefri

Kan brukes av vegetarianere og veganere

Inneholder 60 ml.

 
Næringsinnhold

 

Pr. 100 g
Energi 504 kJ / 120 kcal
Fett 0,5 g
Karbohydrater 26 g
Protein 2,5 g
Alkohol 13 % vol


Bruk

Anbefalt dosering: 1/4 - 1/2 teskje dalig. Kan blandes i vann, juice, te eller annen drikke. 

Kyolic Extract er gluten- og laktosefri og kan brukes av vegetarianere og veganere.

Skru hetten på etter bruk. Etter åpning anbefales det at flasken oppbevares i kjøleskap og utilgjengelig for barn.


Advarsler

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides.

Kyolic inneholder 13% alkohol. Med anbefalt dosering, er dette minimalt. En dagsdose gir bare 0,2 gram alkohol, som tilsvarer ca. 1/60 del av en flaske (0,33 cl) pils 4,5 vol %. 

En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. 

Gravide og kvinner som ammer bør unngå Kyolic bare for å være på den sikre siden. 

Personer med blødersykdom eller som går på blodfortynnende medisiner bør sjekke med lege før de tar Kyolic. Dette fordi Kyolic også kan ha en blodfortynnende effekt. Av samme grunn anbefales det å slutte å ta Kyolic i god tid før eventuelle operasjoner. 

  

Les merShow less
Produktdetaljer
515561
Tips & råd
Produktomtaler

Legg til en produktomtale

  • Kvalitet:
Beskriv produktet med korte, enkle ord
Last opp bilde(r) - valgfritt:
Slipp bilder her, eller trykk for å velge et bilde.
Relaterte produkter
kr 35.00
En nydelig mørk luksussjokolade fra Ombar med hele 90% kakao! Denne 90% kakao-baren er ment for ekte sjokoladeelskere. Laget av kun Nacional Arriba kakao fra Ecuador, kombinert med bare 10% kokosnøttsukker for en...
16 andre produkter i samme kategori:
kr 135.15 kr 159.00
Solaray Sink inneholder mineralet sink, som inngår i et stort antall av kroppens biologiske prosesser og er viktig for blant annet immunforsvaret, synet og kan også bidra til å opprettholde sunn hud, hår og negler....
kr 199.00
Vitamin C pulver inneholder sitrusekstrakt, acerola og nype og er rik på bioflavonoider. Brukes når du trenger å styrke immunforsvaret. Pulveret er syrenøytralt og derfor skånsomt for magen. Les mer c-vitaminer...
kr 329.00
Vita Biosa urter er en blanding av økologiske krydderurter som er melkesyregjæret med Biosa sin spesielle blanding av godt dokumenterte og vitale stammer av viktige melkesyrebakterier. Urteblandingen i Vita Biosa...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Innstillinger

Du må logge inn først

Logg inn