Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

ELIDONIS Aromaterapi pute med lavendel

En fin og delikat pute fylt med 100% ren, tørket lavendel. Med sine fine egenskaper kan lavendel gjøre det lettere for deg å skrifte modus fra jobb og stress til hvile og avslapning. Med sin passelig form, farge og vekt kan du ha puten med deg på reise eller bruke den som en naturlig aromakilde som slipper ut naturlig duft over lang tid og der det måte være. Den kan også bli en drømmegave til dem du elsker og er glad i.

  •    Hjelper deg å slappe av

  •    Virker beroligende

  •    Ta den med deg overalt og bruk den når du trenger den

  •    100% tørkede lavendelurter

Les merVis mindre
kr 144.50 kr 289.00
Siste varer på lager
Merke:
Beskrivelse

Praktisk aromaterapi

Elidonis duftpute er et aromaterapeutisk produkt fylt med velduftende og beroligende urter som hjelper deg å slappe av. Aromaene fra puten kan gjøre det lettere å skifte modus fra jobb og stress til hvile og avslapning. Innholdet i duftputen består av 100% tørkede lavendelurter fra sertifiserte produsenter, og stoffet på utsiden er lagd av 100% ren og ubehandlet bomull.

Prinsippet bak urteputen er basert på aroma- og bølgeterapi. 

Lavendelplanten har ofte blitt brukt mot angst, uro, søvnløshet, depresjon, hodepine, demens, urolig mage, sårbehandling og hårtap.

Størrelse: 23 cm x 13 cm

Nettovekt: 90 gram urter 100% plastfri


Bruk

Du kan bruke duftputen på nattbordet eller under hodeputen for å oppnå roligere netter når du sover. Eller du kan ha den i sofaen for å kose deg etter travle dager, du kan ha den på kontoret for å stresse ned mens du jobber.

Du kan ha den med på yoga eller massasje for å slappe av eller du kan bruke den i alle andre situasjoner for å stresse ned.

Den er kompakt og fin og du kan ha den med på reise til hotellrommet eller i kofferten for å gi en frisk aroma til klærne, og ikke minst i garderoben der lavendel er vel kjent ved det at den holder møll og insekter unna.

Elidonis duftpute er laget av naturlige ingredienser. Husk at tørkede urter må klemmes, gnis, røres og luftes regelmessig. På denne måten vil du få mere duft når du ønsker det.

Duftputen er fylt med tørkede urter som bør ha tørre og luftige omgivelser. Den bør oppbevares i romtemperatur, men ikke i direkte sollys. Oppbevar gjerne duftputen i en lufttett boks når den ikke er i bruk, eller du skal ha den med på reise.

Puten kan fylle små rom med aromatisk duft, men den kjennes best når du går forbi den eller du har den i nærheten. For kontinuerlig og konstant duft må du klemme, gni og røre puten regelmessig for at urtene skal avgi duft over lang tid.


Hvem kan bruke puten?

Elidonis urtepute kan brukes av alle uansett alder så lenge det ikke er påvist allergi mot noen av ingrediensene. Den kan brukes av små urolige barn, unge som liker duften, voksne folk som stresser og ikke minst pensjonister som bare vil nyte en nydelig aroma. 

 

 

Les merVis mindre
Produktdetaljer
125951
Produktomtaler

Legg til en produktomtale

  • Kvalitet:
Beskriv produktet med korte, enkle ord
Last opp bilde(r) - valgfritt:
Slipp bilder her, eller trykk for å velge et bilde.

Meny

Innstillinger

Du må logge inn først

Logg inn