BAMBUSA sorte dressokker, 5 par

Bambusa sokker av bambusviskose sitter som støpt på foten og holder føttene tørre og luktfrie. Dressokken er stilren, myk og komfortabel. Du vil trives selv om du har på deg klamme sko. Dette er utrolig gode sokker og de nupper ikke i vask.

  • Perfekt passform
  • Luftige og myke
  • Allergivennlig
  • Luktfri
  • 5 Par/pk
  • One Size (38-45)
Les merShow less
kr 199.00
Siste varer på lager
Merke:
Beskrivelse

Behagelig for foten – godt for miljøet

Bambusa sokker bruker bambusviskose, et utrolig bærekraftig materiale. Bambus vokser fort, krever lite vann og trekker til seg store mengder Co2 – som igjen frigjør oksygen mer effektivt enn de fleste trær. Emballasjen er laget av resirkulert papir og naturlig hampsnor – med tanke på miljøet. 

Stilrene, lune og myke Bambusa-sokker til han og henne. Bambusviskose gir følelsen av tørre føtter selv på varme dager. Du kjenner forskjellen.

 

 

Les merShow less
Produktdetaljer
373558
Produktomtaler

Legg til en produktomtale

  • Kvalitet:
Beskriv produktet med korte, enkle ord
Last opp bilde(r) - valgfritt:
Slipp bilder her, eller trykk for å velge et bilde.
Relaterte produkter
16 andre produkter i samme kategori:
kr 119.00
Aqua Oleum eucalyptus er en eterisk olje med en frisk duft av kamfer. Virker oppløftende og oppkvikkende. Renser luften og lindrer ved tett nese og lett hoste.  Stimulerende Bidrar til å puste lettere Lindrende...
kr 1,049.00
Unikt formet for å følge kroppens naturlige konturer. Det ergonomiske designet bidrar til å justere ryggsøylen din slik at du får behagelig hode- og nakkestøtte.  Puten er laget av det samme unike materialet som i...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Innstillinger

Du må logge inn først

Logg inn