BERIT Trankapsler med omega3, MCT og D-vitamin

Omega 3-MCT+D trankapsler er utviklet av Berit Nordstrand i samarbeid med landets fremste eksperter på fiskeolje og tran. Trankapslene gir tilskudd av Omega 3 fra tran (EPA,DHA,DPA) og sammen med MCT fra kokosolje gir oljen en unik kombinasjon av gode fettsyrer.

Du kan lese mer om tran og MCT lenger ned. 

Les mer
kr 189.00
Beskrivelse

Norsk tran fra Lofoten møter MCT olje fra kokos

Dette er en unik blanding av norsk tran og MCT-olje, den sunneste delen av kokosoljen. 

Tranen leveres av den norske produsenten Vesteraalen AS og det er en marin olje produsert av fersk lever fra norsk arktisk torsk (Gadus morhua). Torsken er fanget i rene arktiske farvann nær kysten av Vesterålen, Lofoten og Senja. Vesteraalens AS kontrollerer selv råvarene helt fra fiskemottak til ferdig sluttprodukt. Den korte transporten gir svært ferske råvarer, som sammen med en skånsom og nøye kontrollert produksjonsprosess, gir en olje med svært liten grad av lukt og smak. Vesteraalens AS, har spesialisert seg i å lage den ferskeste Omega 3-oljen på markedet. Alt skjer under samme tak.

Vesteraalens Omega-3 oljer er en utmerket kilde til de kjente fettsyrene EPA og DHA. Ved daglig inntak over 0,25 g av disse fettsyrene, er det er påvist at de bidrar til å opprettholde normalt syn og normal hjerne- og hjertefunksjon.

MCT-olje er mellomlange fettsyrer fra kokosolje som fordøyes lett og som gir rask energi som varer lenge.


Ingredienser

Tran fra norsk villfisk (skrei) (86%), ren MCT (mediumkjedete triglyserider) fra kokosolje (13%), sitronaroma,retinylpalmitat (vitamin A),kolekalciferol (vitamin-D3), antioksidant (tokoferolrik ekstrakt).


Næringsinnhold

Omega 3-MCT+D

Pr. kapsel % av RI*
Marine og vegetabilske oljer 2000 mg
Totalt Omega 3 413 mg
- hovrav EPA 137 mg
- hvorav DHA 206 mg
- hvorav DPA 17 mg
Enumettede fettsyrer 739 mg
- omega 9 317 mg
Vitamin A 250 µg  31%
MCT 260 mg
- hvorav kaprylsyre 151 mg
- hvorav kaprinsyre 108 mg
Vitamin D 15 µg  300%

*RI = Referanseinntak

Referanseinntak angir hvilke mengder vitaminer og mineraler som er tilstrekkelig til å gi et godt næringsinntak for en voksen gjennomsnittsperson. Verdiene er ment til å fungere som rettesnor for et sunt kosthold, men er ikke ment som individuelle kostråd.


Bruk

Anbefalt døgndose: 1-2 kapsler daglig, eksempelvis morgen og kveld. 

Ikke egnet for barn under 12 år. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Holdbarhet 24 mnd fra produksjonsdato.

Oppbevaring:  mørkt

Les mer
Produktdetaljer
120370
Produktomtaler

Legg til en produktomtale

  • Kvalitet:
Beskriv produktet med korte, enkle ord
Last opp bilde(r) - valgfritt:
Slipp bilder her, eller trykk for å velge et bilde.
Relaterte produkter
16 andre produkter i samme kategori:
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 89.00
Ny og forbedret utgave av Fibersirup fra Funksjonell Mat. Dette er en sirup med bare 2% sukkerarter og 50% av kaloriene i honning og sirup. Sukrinsirup er snill mot blodsukkeret og tilfører kroppen fiber, som er...
Sist vist

Meny

Innstillinger

Du må logge inn først

Logg inn