Fiber til baking
kr 52.00
Fiberrikt urnkorn med særegen smak og svakt gluten
kr 32.00
Økologisk steinmalt rug fra Holli Mølle. Gir fiberrik og saftig bakst med lav glykemisk indeks.
kr 115.00
Avskallede hampfrø er blant de mest proteinrike vegetar-råvarene som finnes. Protein fra hamp er et ypperlig vegetarisk alternativ for idrettsutøvere, mosjonister eller andre som trenger tilførsel av protein. De er...
kr 62.00
Bakehjelpemiddel for saftigere brød, ekstra fiber, kan brukes som strøbrød. Tilfører fiber og saftighet til baksten.
Høyt innhold av kostfiber
Gir bedre konsistens og smak på brød og mat
Nøytral smak,...
kr 59.00
Havrefiber er et hvitt mel laget av fiber fra havre. Det er glutenfritt og har nøytral smak. Med havrefiber kan du enkelt øke fiberinnholdet i baksten og samtidig tilføre fylde og konsistens
• Null...
kr 65.00
Havrekli er det spiselige, ytre laget på selve havrekornet. Denne organiske havreklien kan spises som det er, på yoghurt eller blandet i müsli. Havrekli kan også brukes som ingrediens i retter som grøt, posteier og...
kr 65.00
Glutenfri og smaksrike flak av den gamle kornsorten hirse. Veldig anvendelig og lett å bruke i matlaging. Kan sammenlignes med havre, men inneholder blant annet mer jern. Prøv hirsegrøt til frokost.
kr 65.00
Berit Granola med puffet quinoa inneholder flere typer korn og frø. Rug, havre, puffet quinoa, og linfrø og opphakkede dadler som er bakt i ovnen, gir en herlig sprø og sukkerfri granola.
Uten tilsatt sukker...
kr 53.00
Fibrex er et glutenfritt fiberprodukt, utvunnet fra sukkerbeter og passer perfekt til baking. Uten smak eller lukt og med hele 67% kostfiber øker det lett fiberinnholdet og gjør baksten mer saftig og holdbar.
67%...